DRUKWERK heeft als communicatievorm een ENORME IMPACT … mits juist toegepast.

Uit onderzoek is gebleken dat een boodschap op papier bij de ontvanger veel beter blijft hangen en bijvoorbeeld eerder leidt tot (meer) aankopen t.o.v. digitale communicatievormen.

 

‘Digitale vermoeidheid’

Online optimaal onder de aandacht komen en vooral blijven bij uw klanten is steeds meer voorbehouden aan de grotere organisaties met de diepste zakken. De kleinere organisaties zakken steeds verder weg in het digitale moeras. Er wordt zelfs al gesproken over ‘digitale vermoeidheid’.

Onderscheiden met print, al voor het allerkleinste budget

Middels drukwerk of print kunt zich op ongekende wijze onderscheiden en ervoor zorgen dat uw boodschap permanent onder de aandacht is van de ontvanger.
De grafische industrie wordt steeds creatiever en de mogelijkheden steeds groter en zijn haast onbegrensd. Vooral voor kleine tot hele kleine oplagen zijn de mogelijkheden groot om tegen kleine budgetten de meest waanzinnig effectieve druk- en printprojecten op te starten. Zelfs voor de ZZP’er zijn er mogelijkheden ten over om zich te onderscheiden middels print.

De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair

Ontwikkelingen in de grafische industrie gaan razendsnel. De mogelijkheden, juist voor kleine(re) oplagen, qua papiersoorten, druktechnieken maar ook afwerking- en veredeling van drukwerk lijken oneindig te worden.
Hoe maakt u daar als organisatie optimaal gebruik van?

De meeste reclamebureaus, bedrijven en organisaties werken samen met een of twee drukkerijen. Drukwerk en print producerende partijen die op een bepaalde manier zijn ingericht, die een specifieke doelgroep hebben, die in bepaalde mensen, machines, middelen en mogelijkheden geïnvesteerd hebben om een bepaald gedeelte van de totale vraag te bieden die u als reclamebureau, bedrijf of organisatie kunt hebben.

Dit betekent dat zij voor het gros van de vraag vanuit de markt geen passend antwoord hebben. Veel producten en diensten komen bij een producent krampachtig en met teveel moeite tot stand, deze worden gedeeltelijk of vaak geheel uitbesteed bij partner bedrijven. Zij zijn er niet op ingericht of hebben te weinig kennis van zaken. Het gevolg is een moeizame communicatie of dat u een kwalitatief minder product krijgt tegen een te hoge prijs.

De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair kent dit probleem niet.
Hij of zij heeft meestal een enorm netwerk van ervaren specialisten, vele jaren ervaring en een brede kennis van alle producenten, machines, middelen en mogelijkheden om voor u de beste producten en diensten te leveren tegen de beste prijzen.
De intermediair is letterlijk onafhankelijk van elke producerende partij en daarom meest objectief en daarom voor u meest effectief.
Doe er uw voordeel mee.

De voordelen voor u op een rijtje

  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair ontzorgt uw totale organisatie op het gebied van drukwerkinkoop, zonder dat u dit 1 cent meer kost. Uw medewerkers krijgen tijd en ruimte en kunnen weer doen waar zij goed in zijn.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair bespaart u op de kosten en verbetert de kwaliteit.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair adviseert u vakkundig en geheel vrijblijvend en vooral onafhankelijk en daarmee objectief.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair handelt naar behoefte en legt uw product of dienst neer waar deze thuis hoort. De gevolgen voor u zijn de beste producten en diensten voor de beste prijs.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair brengt u 1 aanspreekpunt, 1 leverancier en 1 factuur voor elke denkbare drukwerk of printopdracht. The Power of 1.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair zorgt voor een gestroomlijnd proces met een minimale foutmarge zonder risico voor uw bedrijf of organisatie.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair zijn uw ogen en oren in de markt. Hij/zij volgt de ontwikkelingen op de voet, heeft een zeer brede kennis en ervaring van wat voor u van voordeel kan zijn, blijft monitoren en afwegen en houdt u op de hoogte.
  • De Drukwerk Specialist als Onafhankelijk en Objectief Intermediair biedt u altijd het beste antwoord op elk denkbaar drukwerk of print product.

Heeft u vragen of wilt u graag een geheel vrijblijvende afspraak om te bespreken op welke wijze wij voor u van voordeel kunnen zijn?

Bel dan met Ben op 06-53328087, mail naar [email protected] of chat met ons rechtsonder op onze site.