Uit onze ervaring blijkt dat onze opdrachtgevers voor 70% van hun drukwerk- en printproducten voorheen onnodig teveel betaalden.

Ook kon het kwalitatief vaak veel beter of konden hun producten en diensten beter anders uitgevoerd worden.

Hoe dat komt en wat jij daar zelf aan kunt doen, dat lees je hier …

Geldt dit ook voor jou? Of voor jouw organisatie?

Je komt er snel achter door dit eenvoudig even te laten checken. En dat kost je helemaal niets en dat is altijd geheel vrijblijvend!
Dan weet je snel of jij de juiste prijs betaalt en of je daarvoor wel de beste producten en diensten krijgt!

Wat de meeste mensen niet weten is dat drukkerijen en andere grafische productiebedrijven altijd ingericht zijn op één bepaalde drukwerk- of printtechniek, op één bepaald (druk)formaat, op bepaalde producten en diensten of op bepaalde afwerkings- of nabewerkingsmethoden en mogelijkheden.

Zo kunnen ze vaak maar een beperkte hoeveelheid producten en diensten volledig in eigen huis maken. Hierdoor zijn ze gelimiteerd qua mogelijkheden en in bepaalde mate, of volledig, afhankelijk van andere bedrijven. Ook zijn ze hierdoor qua kennis en ervaring vaak niet bekwaam genoeg om aan al jouw specifieke wensen de juiste invulling te geven of om jou daarin van een goed advies te voorzien.
Jouw opdracht kan hierdoor over teveel schijven gaan voordat deze uiteindelijk bij jou geleverd wordt. Daardoor kan de foutmarge toenemen, de kwaliteit kan achteruit lopen en de kosten kunnen onnodig oplopen. Als drukker heb je dan letterlijk te weinig grip.

Als je dus altijd de beste prijs-kwaliteit-verhouding wilt dan zou je dus eigenlijk voor elk van je drukproducten een andere leverancier moeten weten te vinden. Een die het beste is ingericht en uitgerust en die alle kennis en ervaring heeft met dat ene specifieke product.
Maar hoe doe je dat?

Een visitekaartje, een brochure, een boek, etiketten van de rol of displays vereisen een hele andere kennis en ervaring maar vooral hele andere type drukkerijen. Ingericht en toegerust op andere druk- en printtechnieken, andere formaten, andere machines en afwerkapparatuur en een hele andere kennis en ervaring.
Mits je natuurlijk voor jou of voor jouw organisatie de beste prijs-kwaliteit-verhouding voor ogen hebt.

Als je dus diverse soorten opdrachten op jaarbasis te verwerken hebt dan kan het werken met 1 drukkerij dus een groot nadeel zijn voor jouw portemonnee of voor de kwaliteit en effectiviteit van jouw drukwerk- en printproducten en daarmee voor jouw organisatie.
Daarom is het werken met een onafhankelijk en objectief drukwerk intermediair als mijndrukker.nl van groot voordeel voor jou.

Zo kom je erachter dat drukwerk en printproducten of diensten vaak veel effectiever ingezet kunnen worden.
Een samenwerking met ons moet je immers altijd meer opleveren dan dat het je kost.

mijndrukker.nl portemonnee met 20 euro en losse munten

 

 

Want betaal jij bij je huidige leverancier nu de juiste prijs of betaal je onnodig teveel?
Of kan jouw opdracht veel efficiënter geproduceerd worden of zou deze effectiever in de uitvoering kunnen zijn?

Het is dus belangrijk om je drukwerk- en printopdrachten maar ook je aanverwante diensten met regelmaat onafhankelijk en objectief te laten toetsen.
Vooral als je al je drukwerk, printproducten en aanverwante diensten altijd bij 1 drukker onderbrengt.

 

Het toetsen van jouw drukwerkpakket doen wij volledig gratis maar ook geheel vrijblijvend voor je.

En je krijgt onze vakkundige begeleiding en ondersteuning er kosteloos bij.

Waarom?

Omdat wij liefhebbers zijn van het grafische vak en omdat wij geloven in de enorme kracht van papier en offline communicatie. Wij willen onze klanten graag laten zien dat offline communicatie zeer effectief kan zijn.
En we geloven erin dat het, afhankelijk van het doel, vaak meer impact kan hebben dan online communicatie. Wij helpen je om te kijken naar de baten in plaats van naar de kosten. Naar wat het oplevert … voor jou.

Je zult zien en ervaren dat de ROI (Return On Investment) op jouw drukwerk- en printproducten hoog kan zijn. Meestal veel beter dan online investeringen in marketing, reclame en promotie. Waarom? Met drukwerk en printproducten kan je je onderscheiden in het digitale leven. Ze kunnen meer impact hebben dan online en het is bewezen dat informatie van gedrukte en geprinte dragers beter blijft hangen in het brein van jouw (potentiële) klanten.

Door jouw drukwerk- en printproducten, maar ook jouw aanverwante diensten bij de juiste partijen onder te brengen kunnen zij jouw opdrachten op de meest efficiënte wijze verwerken en krijg je een kwalitatief beter product. Dit bespaart je op de kosten en dat komt direct ten goede aan je winst.

Dit kost jou helemaal niets. Sterker nog … wij nemen je al die zorgen gratis uit handen en wij zorgen ervoor dat jij je dagelijks kunt bezighouden met waar jij goed in bent.

Wij zijn er niet om productiebedrijven tegen elkaar uit te spelen. En ook zelden vragen wij onze partners om een bepaalde prijs aan te passen om een order te mogen krijgen. Wij pretenderen wel de beste producten en diensten te leveren tegen de scherpste prijzen in de markt. Dit resulteert voor jou in een juiste- maar ook in een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.
Wij ontwikkelen, coördineren en realiseren jouw meest effectieve en doeltreffende drukwerk-, print producties en projecten. Maar we verliezen jouw opdrachten nooit uit het oog. Wij begeleiden en ondersteunen jouw opdrachten vakkundig en kosteloos naar de beste resultaten.

Meet het … en je weet het! Contact ons en laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken. Vraag eens een vergelijkende offerte op of laat je eens goed adviseren, … als second opinion.
Dat geeft je een goed inzicht of bepaalde zaken anders en wellicht beter kunnen.

Bel Ben op 06-53328087 en je ontvangt direct een volledig gratis, vrijblijvend, onafhankelijk en objectief advies wat jou direct al voordeel oplevert. Ook kan je een mail sturen naar [email protected] of ons contactformulier invullen.
Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips en adviezen waarmee jij je voordeel gaat doen. Wij gaan je niet spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kunt je ook elk moment weer uitschrijven.
Of volg onze blogs vol ervaring met nuttige weetjes en interessante tips!