Jazeker, u heeft de mogelijkheid om uw voorkeur uit te spreken voor een drukker of drukkerij waarmee u al jaren samenwerkt, uw vaste drukker zogezegd.

Dat kan in het geval dat u voorkeur heeft voor een bepaalde partij maar niet de expertise of juiste mensen in huis heeft om uw drukwerkprocessen voldoende vakkundig te begeleiden of wanneer u daar onvoldoende van uw kostbare tijd aan kunt besteden.

Wij bemiddelen dan in de processen en zullen in contact treden met uw drukkerij of contactpersoon. Wij zullen voor u dan de totale begeleiding en ondersteuning op ons nemen. Dit kost u in principe niets. Wij vragen uw drukker dan om een zogenoemde bemiddelingsfee.
U legt uw offline communicatiezaken in vertrouwde handen en heeft slechts één aanspreekpunt, … mijndrukker.nl.

Mocht deze bemiddelingsfee te laag zijn om onze service en kwaliteit mee te garanderen dan zullen wij u dit van tevoren kenbaar maken en op een juiste manier met u bespreken. We zullen naar u dan altijd met een gepaste oplossing komen door opnieuw in contact te treden met uw drukker of door voor u de keuze te maken voor een meer geschikte partij.