Uw drukwerk wordt geproduceerd bij diverse drukkerijen in Nederland en soms in het buitenland, maar bij voorkeur in of in de regio groot Amsterdam.

Altijd bij grafische bedrijven en professionals waarmee wij veel kennis hebben opgedaan en waarmee wij veel ervaring hebben. Partijen die ons nog nooit teleur hebben gesteld en waarvan wij overtuigd zijn dat zij het beste zullen leveren dat nodig is voor u.

Vanzelfsprekend kunt u van ons te horen krijgen waar wij uw opdracht(en) neer leggen, zodra u de opdracht aan ons heeft vergeven. Ook staat het u vrij om daar, eventueel samen met ons, een kijkje te nemen of aanwezig te zijn bij het afstemmen van de drukpers. Wij hebben geen geheimen en willen graag in volle openheid en transparantie met u samenwerken.

Ook heeft u de mogelijkheid om uw voorkeur uit te spreken voor een drukker of drukkerij om mee samen te werken of kunt u ons opleggen om louter zaken te doen met uw vaste drukker. De drukkerij waaraan u zo bent gewend en waarmee u goede ervaringen heeft.
Wij bemiddelen dan in de processen en zullen in contact treden met uw drukkerij of contactpersoon. Wij zullen voor u de totale coördinatie en ondersteuning dan op ons nemen.

Dit kost u in principe niets. Wij leven van onze te bemiddelen en zogenoemde kick-back-fee. Mocht deze te laag zijn om onze service en kwaliteit mee te garanderen dan zullen wij u dit van tevoren kenbaar maken en op een juiste manier met u bespreken. We zullen dan altijd met een gepaste oplossing komen.