mijndrukker.nl is geen drukkerij of internet-drukkerij zoals Drukwerkdeal, Drukzo, Reclameland of Printuser welke vooral standaard producten leveren voor vaste prijzen.

Wij leveren maatwerkproducties die voor u WERKEN!

Online drukkerijen bedienen een andere doelgroep. Zij combineren uw drukwerkopdrachten op grote vellen en draaien deze weg tegen standaard instellingen op de drukpersen. Vaak doen ze dat geheel of gedeeltelijk niet zelf maar besteden dat onbegeleid uit bij andere drukkerijen in Europa. Individuele en persoonlijke aandacht, een specifieke kleurafstemming of bijschaven van de processen is er meestal niet bij.

mijndrukker.nl is een gepassioneerde, onafhankelijke en daarmee objectieve Drukwerk en Print Professional en Intermediair in de regio groot Amsterdam die voor een andere doelgroep wil werken.
Bij ons koopt u altijd het beste product en de beste begeleiding, tegen eerlijke en marktconforme prijzen.

Als het voor u nodig is dat wij uw opdrachten bij internetdrukkerijen neerleggen, vanwege het door u minder hechten aan een constante kwaliteit, uit budgettaire overwegingen of vanwege een minder belangrijk doel, dan zullen wij dat uiteraard voor u doen. Maar bij voorkeur handelen wij pro-actief en denken we met u mee en bieden we u graag meer service en vooral een goed product waarmee het u de investering dubbel en dwars waard is. Of liever nog werken we op uw zaken vooruit, met professionals in het vak. Wij willen u nooit teleur te stellen en graag nog lang met u samen werken.

Als geen ander weten wij dat elk stukje drukwerk eigenlijk maatwerk is en volledig toegespitst dient te worden op uw doel. En ons enige doel is dat u ermee bereikt wat u bereiken wilt. U dient zich te onderscheiden in uw markt en op uw terrein en dat vereist specifieke behoeften die op maat gesneden dienen te zijn. Vandaar dat we pas aan de hand van uw behoeften een passende offerte kunnen opstellen en dus vooraf nooit prijzen op onze website kunnen plaatsen.