GEZOCHT

INKOPERS

Voor de uitbreiding van ons netwerk.

Ben jij een van die leuke, ambitieuze, gedreven en enthousiaste inkopers die wij zoeken?
Heb jij weleens te maken met- of ben jij dagelijks verantwoordelijk voor een juiste inkoop van drukwerk- en printproducten?
Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om volledig ontzorgd te worden? In tijd en energie, kennis en ervaring?
Realiseer jij je dat kwaliteit al heel snel beter kan?
En dat kosten eenvoudig geminimaliseerd kunnen worden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want wij willen graag groeien. Jij ook?

Jouw functie:

mijndrukker.nl is op zoek naar leuke, ambitieuze, gedreven en enthousiaste inkopers.
In jouw uitdagende rol heb je een breed en verantwoordelijk takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het inkoopbeleid op het gebied van o.a. alle denkbare drukwerk- en printproducten zoals huisstijl-, reclame- en handelsdrukwerk. Hierbij valt te denken aan Visitekaartjes, Briefpapier, Enveloppen, Offertemappen maar ook Brochures, Folders, Posters, Boeken, Leaflets, Flyers maar ook Mailings, Crossmediale Campagnes, Direct Mail en alle denkbare Indoor & Outdoor Signing Producten en diensten als Gevelborden, Vlaggen, Banieren, Belettering e.d.

Jij vertaalt jouw visie naar een inkoopplan en draagt zorg voor de beschikbaarheid van leveringen en diensten tegen de beste prijs en kwaliteitsverhouding.
Je vertaalt de vraag vanuit diverse disciplines. Je selecteert de benodigde producten of diensten bij mijndrukker.nl en onderhandelt over de prijzen en voorwaarden. Je maakt contractafspraken, evalueert deze en stuurt waar nodig bij. Je draagt er zorg voor dat kwaliteitsverbetering doorgevoerd wordt, dat budgetdoelstellingen worden gerealiseerd en dat kostenbesparingen in kaart worden gebracht. Je werkt in deze functie nauw samen en rapporteert de voordelen van het werken met mijndrukker.nl met jouw collega’s en de achterban binnen jouw organisatie.

Jouw profiel:

Jij bent een ervaren inkoper, die de klappen van de zweep kent. Je hebt een helder werk- en denkniveau. Je vindt het prettig om zelfstandig te opereren, maar zoekt ook de samenwerking op. Je bezit een grote dosis kennis, ambitie, flexibiliteit en ondernemerschap. Jij weet als geen ander wat er op de markt speelt en volgt ontwikkelingen op de voet. Je weet hoe belangrijk eenheid in identiteit en uitstraling van jouw organisatie is. Je bent positief en optimistisch en het glas is bij jou altijd half vol. Je weet dat kwaliteit al heel snel beter kan en dat kosten eenvoudig geminimaliseerd kunnen worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande en denk jij een mooie bijdrage aan ons netwerk te kunnen leveren. Bel dan met Ben Knelange (Drukwerk Specialist) op 06-53328087.

Waarom mijndrukker.nl:

Wij geloven in de enorme kracht van offline communicatie.
Wij zijn Drukwerk Specialisten met meer dan 30 jaar ervaring met Inkoop, Ontwikkeling, Coördinatie en Realisatie van alle denkbare Drukwerk en Printproducten en aanverwante diensten zoals Ontwerp, Vormgeving, Opmaak en In- en Outdoor Signing.

Wij helpen Ondernemers, Facilitair Inkopers, Reclamebureaus en Marketing- en Communicatiemanagers met het ontlasten van de trafficwerkzaamheden (tijd, energie, kennis en ervaring), het verbeteren van de kwaliteit en het besparen op kosten van de drukwerkinkoop.

In onze filosofie is een drukkerij of productiebedrijf altijd beperkt in z’n middelen en mogelijkheden en deze is daarmee niet onafhankelijk en niet objectief in haar advies en in haar handelen. Om zoveel mogelijk Toegevoegde Waarde (TW) te realiseren is het namelijk van het grootste belang dat de eigen organisatie zo goed als mogelijk bezet is en volop draait. Maar brengt dat wel het advies voor jou?

mijndrukker.nl gelooft erin dat dit anders moet en dat dit beter kan. Daarom zijn wij aan de kant van onze klanten komen zitten. Binnen ons ruime netwerk leggen wij onze opdrachten neer bij de specialisten waar deze thuishoren, maar we verliezen ze nooit uit het oog.

Hierdoor hebben wij geen beperkingen en hebben wij alle middelen en mogelijkheden tot onze beschikking om voor onze klanten altijd de beste producten en diensten te realiseren tegen de scherpste prijzen in de markt.

Met mijndrukker.nl brengen wij onze relaties 1 aanspreekpunt, 1 leverancier en slechts 1 facturenstroom voor alles op drukwerk- en printgebied. The power of 1.

Wij zoeken jou

Werk jij bij een leuke en interessante club die consistentie en eenheid in identiteit en uitstraling van haar organisatie wel ziet zitten?
Hoor jij bij een bedrijf dat kwaliteitsbewust is, graag ontzorgd wil worden maar niet onnodig geld wil uitgeven?
En ben jij een van die leuke, ambitieuze, gedreven en enthousiaste inkopers die alleen het allerbeste eist voor zijn of haar werkgever?
Dan zijn wij op zoek naar jou.

kans kaart mijndrukker.nl

Kans

mijndrukker.nl wil graag bloeien en groeien en werken voor mooie merken.

Herken jij jezelf in al het bovenstaande en wil jij ons een kans geven om jou tot een van onze tevreden klanten te maken?

Bel dan met Ben Knelange (Drukwerk Specialist) op 06-53328087 of mail naar [email protected] en wij komen snel bij je langs voor een kosteloze en geheel vrijblijvende introductie.

Zorg jij voor de koffie? Dan nemen wij onze beroemde appeltaart voor je mee en vertellen we je graag welke voordelen we jou en jouw organisatie snel en eenvoudig kunnen brengen.