Bekijk onze video en volg het productieproces van deze wel heel bijzondere Visitekaartjes.

Deze maakten wij in samenwerking met Nina Quax Creative Studio voor Bakers & Roasters. Café’s in Nieuw-Zeelandse stijl waar wordt geserveerd met een zware dosis Brazilië. B&R heeft twee restaurants in Amsterdam.

Met dank aan Joey voor het maken van deze video.
Klik hier voor het YouTube kanaal ‘mynameisjoey’.

Het productieproces van bijzondere of andere vorm Visitekaartjes:

  • Allereerst worden de drukbestanden gecontroleerd.
  • Daarna worden op de voorbereiding (ook wel ‘prepress’ of ‘studio’ genoemd) de kaartjes met meerdere exemplaren bij elkaar, op een drukvel gepositioneerd.
  • Een ‘plaatbelichter’ belicht voor elke drukkleur de te drukken delen op een aluminium drukplaat.
  • De drukplaten worden in de drukpers gehangen. Het drukproces kan beginnen.
  • In de video is te zien hoe het ei-geel (een bepaalde PMS drukkleur) wordt gedrukt met een beschermvernis daar overheen.
  • Na het drukken worden de kaartjes gepreegd met speciale preegstempels. Hierdoor komt het ei-bolletje net iets verhoogd te liggen voor een hogere attentiewaarde van de kaartjes.
  • Na het pregen worden de kaartjes gestanst met een speciaal gemaakte stansvorm (stansmes) en krijgen ze hun specifieke ‘gebakken ei-vorm’.
  • Vervolgens worden de kaartjes uitgebroken uit het drukvel en zijn ze klaar om naar weer een tevreden klant te gaan.

Ben je geïnteresseerd hoe wij ook voor jou bijzondere, opvallende of andere vorm Visitekaartjes kunnen maken waarmee je de juiste impact bereikt?
Schroom dan niet om even te bellen met Ben op 06-53328087. Mailen kan naar info@mijndrukker.nl maar we chatten ook graag met je via onze website. Je vindt onze chat rechtsonder op elke pagina van onze website.

Nina Quax Creative Studio is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische vormgevingsconcepten voor o.a. de retail, horeca en mode en beauty-industrie.
Zij gebruiken naast kennis en ervaring ook hun eigen ideeën die ze vlot om kunnen zetten in beeld, met gevoel voor de huidige beeldcultuur.

www.ninaquax.com