Wij helpen u met het ontwerp, vormgeving en opmaak (DTP) van al uw opdrachten.
Onze technische kennis en ervaring met alle denkbare drukwerk- en printtechnieken, brengt u controle en het voorkomen van risico’s.

Veel bedrijven hebben een reclamebureau, DTP’er of andere grafisch specialist die de opmaak van bestanden verzorgt. Als deze bestanden naar de drukker gaan, is het goed als er nog een derde partij betrokken is die de controle verzorgt.

Door moderne communicatiemiddelen zou u denken dat fouten nog maar weinig voorkomen, maar grafisch werk blijft uiteindelijk mensenwerk. Mochten er dus fouten gemaakt worden in het conceptuele proces, dan worden die vaak pas ontdekt nadat het drukwerk is opgeleverd. Dit is vaak een flinke schadepost die zowel financieel als organisatorisch gevolgen heeft.

Wij controleren altijd als extra maatregel of de bestanden wel 100% in orde zijn. Zo kunt u met een gerust hart grafische uitingen in productie nemen. Zo zorgen we er samen voor dat uw offline communicatie een succes wordt!

Meer weten? Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met u op. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze chatfunctie.