Design met impact; het overbrengen van het juiste gevoel en de perfecte beleving

Met communicatie wil je een boodschap overbrengen en de juiste indruk maken. Als ontwerper & vormgever sta je aan de basis van de creatie. Offline communicatie heeft nog altijd de meeste impact maar vooral in combinatie met online breiden de mogelijkheden zich steeds verder uit. Hoe zorg je voor eenheid en consistentie in communicatie en breng je met drukwerk het juiste gevoel over en hoe breng je de juiste beleving? Hoe overtuig je jouw opdrachtgever van jouw design en van jouw ideeën en hoe zorg je ervoor dat jouw ontwerp en vormgeving voor haar het meeste effect bereiken.

mijndrukker.nl helpt u als ontwerper & vormgever met het maken van de juiste keuzes. Vertel ons daarom vanaf uw eerste gedachten wat uw doel is? Wat u wilt bereiken? Wij staan naast u en brengen u in het vroegste stadium slimme drukwerk ideeën en oplossingen om samen de meest waanzinnige drukwerk- en printproducten te realiseren en de beste resultaten te halen. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring van de meest uiteenlopende drukwerkproducten en diensten om samen met u dat ‘wow’-effect te bereiken.
Vraag ons naar goede productideeën, naar meest fraaie papiersoorten, mogelijke manieren van drukwerkveredeling of drukwerkafwerking.

Meer weten? Vul hieronder de gegevens in, en wij nemen contact met u op. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze chatfunctie.