Ben Knelange - mijndrukker.nl

Ben Knelange – Drukwerk Specialist

Volg Ben op LinkedIn

‘Alles begint met enthousiasme’!

Alleen zo komen de beste resultaten tot stand en creëren we samen betere oplossingen voor onze klanten.
Als intermediair op het gebied van drukwerkinkoop vind ik steeds manieren om de beste kostenefficiënte oplossingen te vinden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Door ‘gedrevenheid’ en ‘liefde voor mijn vak’ kan ik mijn passie voor drukwerk delen met anderen en inspirerende projecten creëren die hun doel bereiken.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de grafische industrie durf ik mij gerust een ‘Drukwerk Specialist‘ te noemen. Het vak kan mij na al die jaren nog altijd in grote mate boeien en ik sta er nog elke dag met veel plezier voor op.

Tijdens mijn grafische loopbaan heb ik allerlei functies vervuld en heb ik de belangrijkste facetten van dit mooie vak leren kennen. Van Reproductiefotograaf, tot Verkoper Binnendienst, Account Manager Buitendienst (sales) tot Algemeen- en Commercieel Directeur en Zelfstandig Ondernemer (sinds 12 januari 2012).

Ik ben een groot liefhebber van papier en van offline communicatie en het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te mogen helpen aan de meest uiteenlopende grafische producten en diensten. Mijn voornaamste doel is altijd om ‘samen mooie dingen te maken’ en om aan het einde van weer een mooi project, die ‘big smile’ op het gezicht van de klant te mogen zien. Dat geeft mij nog altijd de meeste voldoening.
Het allerliefste maak ik, samen met m’n klanten, de meest bijzondere en specialistische drukwerkproducties.

Graag verbeter ik de kwaliteit en bespaar ik mijn klanten op de kosten door het net een beetje anders, slimmer en beter te doen.
Maar offline communicatie moet voor mijn klanten wel effectief zijn. Het moet de juiste kwaliteit en identiteit uitstralen en een scherpe prijs vertegenwoordigen maar het moet mijn klanten ook brengen wat ze graag willen bereiken. Ik werk altijd met ‘het resultaat van de oplossing voor ogen’.

Daarom ben ik in 2016 gestart met mijndrukker.nl. Een drukwerk specialist en adviseur, voor alles wat gedrukt of bedrukt moet worden. Met een enorm netwerk van grafisch specialisten die zijn klanten helpt om het meeste uit hun offline communicatie te halen.

Niet één drukkerij kan immers alles maken. Als je de beste producten wenst voor de scherpste prijzen, dan is het belangrijk dat je het product of de dienst onderbrengt bij de juiste specialist. En dat doen wij voor u. Dat levert u altijd een verbetering op van de kwaliteit en een besparing op de kosten en op uw tijd, zonder dat u daarbij enig risico loopt of zich enige zorgen hoeft te maken.

Ik wil het concept en de principes van mijndrukker.nl voor zoveel als mogelijk mensen, bedrijven en organisaties toegankelijk maken en uitbouwen, zodat we voor zoveel als mogelijk ondernemers, facilitair inkopers, marketing- en communicatiemedewerkers en reclamebureaus van voordeel kunnen zijn.

Een leuk interview met mij valt nog te lezen op ‘Per Gezicht’, van Jan Glas, uit de beginperiode van mijndrukker.nl.

Link met Ben op social media: