Ben Knelange

Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie durf ik mij gerust een ‘Drukwerk Specialist’ te noemen. Het vak kan mij na al die jaren nog altijd in grote mate boeien. En daar sta ik elke dag met veel plezier voor op.

Tijdens mijn grafische loopbaan heb ik allerlei functies vervuld en heb ik de belangrijkste facetten van dit mooie vak leren kennen. Van Reproductiefotograaf, tot Verkoper Binnendienst, Account Manager Buitendienst (sales) tot Algemeen- en Commercieel Directeur.

Ik ben een groot liefhebber van papier en van offline communicatie en het geeft mij veel voldoening om mijn klanten te mogen helpen aan de meest uiteenlopende grafische producten en diensten.
Graag verbeter ik de kwaliteit en bespaar ik mijn klanten op de kosten door het net een beetje anders, slimmer en beter te doen.
Maar offline communicatie moet voor mijn klanten wel effectief zijn. Het moet de juiste kwaliteit en identiteit uitstralen en een scherpe prijs vertegenwoordigen maar het moet mijn klanten ook brengen wat ze willen bereiken. Ik werk altijd met ‘het resultaat van de oplossing voor ogen’.

Daarom ben ik gestart met mijndrukker.nl. Een drukwerk specialist en adviseur met een enorm netwerk van grafisch specialisten die zijn klanten helpt om het meeste uit hun offline communicatie te halen.
Niet één drukkerij kan alles maken. Als je de beste producten wenst voor de scherpste prijzen dan is het belangrijk dat je de product of dienst onderbrengt bij de juiste specialist. En dat doen wij voor u. Dat levert u altijd een verbetering op van de kwaliteit en een besparing op de kosten en op uw tijd, zonder dat u enig risico loopt.

Het is mijn doel om het concept en de principes van mijndrukker.nl voor zoveel als mogelijk mensen, bedrijven en organisaties toegankelijk te maken en uit te bouwen zodat we voor zoveel als mogelijk ondernemers, facilitair inkopers, marketing- en communicatiemedewerkers en reclamebureaus van voordeel kunnen zijn.

Een leuk interview met mij valt nog te lezen op ‘Per Gezicht’, van Jan Glas, uit de beginperiode van mijndrukker.nl.

Link met Ben op social media:

Foto van Ben Knelange van mijndrukker.nl