Heb je een boek geschreven? Gefeliciteerd! Dat is een prestatie waar je trots op mag zijn. Maar wat is een boek zonder lezers? Dat is waar wij van Mijndrukker.nl in beeld komen. Wij zorgen ervoor dat jouw boek gedrukt wordt in een kleine oplage.

Kleine oplages drukken? Geen probleem

Bij ons kun je jouw boek laten drukken in kleine oplages. Want we begrijpen dat je niet altijd honderden, of zelfs duizenden exemplaren nodig hebt. Misschien wil je eerst kijken hoe jouw boek wordt ontvangen. Of misschien is je boek bedoeld voor een select publiek. Wat jouw reden ook is, wij drukken in kleine oplages.

Een boek van topkwaliteit laten drukken

Als jij voor onze boekdrukkerij kiest dan kies je voor kwaliteit. We gebruiken alleen het beste papier en de beste inkt voor je boekoplage. En dankzij onze geavanceerde druktechnieken komt jouw boek er altijd perfect uit te zien. Scherp, levendig en professioneel.

Hoe werkt het boek drukken in kleine oplagen

Hieronder beschrijven we voor jou hoe het boek drukken in kleine oplagen bij ons werkt.

Jouw persoonlijke touch aan het gedrukte boek

Bij Mijndrukker.nl begrijpen we dat je jouw boek uniek en persoonlijk wilt maken. Daarom bieden we je opties om het perfecte boek in kleine oplages te drukken. Je kunt kiezen uit verschillende FSC-gecertificeerde papiersoorten, stijlvolle kaften en gekleurde leeslinten om je gedrukte boek extra flair te geven.

Jouw boek, jouw omslag laten drukken

Het omslag van je boek is het eerste wat mensen zien, dus het moet indruk maken. Bij ons kun je kiezen uit verschillende luxe afwerkingen voor jouw omslag. Je kiest bijvoorbeeld voor een glanzende of matte laminaat afwerking voor je gedrukte boek. Of je gaat voor iets extra speciaals zoals witlinnen of kunstleer. Wij van Mijndrukker.nl zorgen ervoor dat het boek er in kleine oplagen geweldig uitziet.

Keuze uit diverse papiersoorten

Het binnenwerk van je boek is minstens zo belangrijk als het omslag. Daarom bieden we verschillende papiersoorten aan die je kunt kiezen voor de pagina’s van jouw boek. Onze papiersoorten hebben een FSC-certificering. Om het gemakkelijker te maken vraag je gewoon papiersamples aan om de beste keuze voor jouw boek te maken.

Voeg een kleurrijke touch toe met leeslinten

Geef je boek een persoonlijk tintje met een gekleurd leeslint. Met verschillende kleuren om uit te kiezen, zoals wit, zwart, rood, blauw, groen en geel. Je vindt zeker iets dat past bij de stijl van jouw boek.

Hoe ziet het gedrukte boekoplage eruit?

Bij ons heb je de controle. Jij bepaalt hoe jouw boek in kleine oplage eruit komt te zien. Kies je voor een hardcover of een softcover? Wil je kleur of zwart-wit? En welk formaat moet jouw gedrukte boek hebben? Het is allemaal aan jou. En als je hulp nodig hebt, dan staan we voor je klaar.

Snelle levering van kleine oplages

We weten dat je niet eeuwig wilt wachten op je gedrukte boeken. Daarom zorgen wij voor snelle levering. Zodra jouw gedrukte boeken klaar zijn sturen we ze naar je toe. Waar je ook bent.

Klanttevredenheid staat voorop

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren naar je wensen, beantwoorden je vragen en geven je advies. Want een tevreden klant, dat is voor ons het mooiste compliment.

Duurzaam en verantwoord boeken drukken

We drukken niet alleen boeken, we denken ook aan de toekomst. Daarom kiezen we voor duurzame materialen en productieprocessen tijdens het drukken van de kleine oplagen. Zo dragen we bij aan een groenere wereld.

Klaar om je boek te laten drukken?

Ben je klaar om je boek in kleine oplage te laten drukken? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. En wie weet, heb jij binnenkort jouw eigen boek in handen. Een boek om trots op te zijn.

Bel Ben op 06-53328087, mail naar info@mijndrukker.nl of chat of app met ons via onze website (rechtsonder op elke pagina).

Printing a book in small quantity