Wij matchen de prijzen van jouw internet-drukwerk!

Bij ons betaal jij dezelfde prijs als bij jouw huidige online drukkerij. En in veel gevallen nog veel minder.
Maar dan mét professionele begeleiding en ondersteuning, geen risico’s, geen lastige menu’s en geen vervelende administratie.

Slechts één mailtje met jouw bestand naar [email protected] is voldoende.

Dus bestel jij weleens drukwerk bij een internet-drukker of online drukkerij?
Stuur een bestandje per mail voorzien van een link naar de prijs van jouw internetdrukker en wij produceren het voor dezelfde prijs voor je.

En we bespreken graag de condities met je waaronder je nog veel minder betaalt dan bij jouw online drukker.

Bij ons loop je geen risico’s dat je het verkeerde bestelt, hoef je niet in te loggen en door lastige menu’s heen of hoef je geen vervelende administratie te doen.

Een mailtje voorzien van jouw bestand naar [email protected] is voldoende.
Stuur een print-screen mee of een link met een duidelijke verwijzing naar de site en de prijs van jouw internetdrukker en wij leveren het voor dezelfde prijs.

Wat is internet-drukwerk en hoe werken internet-drukkerijen?

Internet-drukwerk is drukwerk dat wordt geproduceerd volgens de principes van zogenoemde internet-drukkerijen.

Het verschil tussen een internet-drukkerij en een gewone drukkerij
Het is heel belangrijk om te weten dat er een duidelijk verschil bestaat tussen internet-drukwerk en reguliere maatwerkproducties zoals wij deze kennen.
Wat ons betreft kan internet-drukwerk kwalitatief hoogwaardig zijn. Het kan volledig voldoen aan jouw verwachtingen en aan jouw doel.

Het principe van internet-drukwerk gaat meestal uit van geautomatiseerde processen met zo min als mogelijk menselijke interactie. Jouw drukwerk wordt zoveel als mogelijk geproduceerd via gestandaardiseerde en geautomatiseerde processen en gaat uit van het maken van zo goed als mogelijke combinaties van jouw drukwerk met het drukwerk van andere klanten. Een internet-drukkerij combineert jouw drukwerk zoveel als mogelijk op grote drukvellen met ander soortgelijk drukwerk. Zo kunnen zij snel en efficiënt werken tegen lage kosten en dat is de rede waarom zogenoemd internet-drukwerk vaak laag in prijs is.

‘Massa is kassa’
Doordat men op deze wijze moet werken ontbreekt soms een oprechte persoonlijke benadering en een werkelijke interesse in jou, jouw organisatie, of jouw product of dienst. Advies en begeleiding kunnen ondermaats- en kennis en ervaring kunnen minimaal zijn. Persoonlijke afstemming is onmogelijk gezien het combineren van drukwerk en het automatiseren van processen. ‘Massa is kassa’ is vaak het bedrijfsmodel. Kleur- en materiaalconsistentie en daarmee consistentie in kwaliteit mag je niet altijd verwachten. De meeste internet-drukkerijen produceren weinig tot vaak niets zelf maar zij laten dit produceren bij andere productiebedrijven. Controle over kwaliteit, eenheid, uitstraling en levertijden ontbreken daardoor vaak.

De juiste keuze voor jou?
Op zich is hier niks mis mee, want het laten drukken van jouw opdrachten via zogenoemde internetdrukkerijen kan je immers ook veel voordeel opleveren.
Het kan kwalitatief prima zijn, het is vaak laag in prijs, het is meestal snel en de aanbieder hanteert het zogenoemde all-in-one-shopping principe. Dat levert jou gemak op.
Afhankelijk van het doel wat jouw drukwerk dient en de verwachtingen die je daarbij hebt kan een internetdrukkerij voor jou dus een prima oplossing zijn.

Maar wat zijn de voor- en nadelen van internet-drukwerk?

De voordelen van internet-drukwerk:

 • goedkoop
 • snel
 • all-in-one (veel verschillende producten bij 1 aanbieder)
 • kan kwalitatief prima in orde zijn

De nadelen van internet-drukwerk:

 • risico’s op het bestellen van het verkeerde
 • inloggen en lastige menu’s
 • vervelende administratie
 • geen maatwerk en persoonlijke afstemming
 • geen kleurconsistentie
 • geen materiaalconsistentie
 • weinig tot geen vakkennis en ervaring
 • geen controle en consistentie in kwaliteit
 • vaak onpersoonlijk / ‘massa is kassa’-principe
 • geen controle over de levertijd
 • vaak verspreid over meerdere machines op meerdere productielocaties

De voordelen van mijndrukker.nl:

 • 1 aanspreekpunt, 1 leverancier, 1 facturenstroom (Power of 1)
 • zowel internet-drukwerk als maatwerk producten en diensten
 • alle benodigde kennis en ervaring met alles wat gedrukt of geprint moet worden
 • slechts één mailtje met jou bestand naar [email protected] is voldoende
 • 24/7 bereikbaar
 • volledig ontzorgen van jouw organisatie of afdelingen
 • verbetering van kwaliteit (eenheid in identiteit en uitstraling)
 • besparing op de kosten

Waarom levert mijndrukker.nl nu ook internet-drukwerk?

mijndrukker.nl biedt jou 24/7 begeleiding en ondersteuning bij alles wat gedrukt of geprint moet worden.
Wij willen voor jou graag 1 aanspreekpunt zijn, 1 leverancier en wij realiseren voor jou slechts 1 facturenstroom.

Het allerliefste leveren wij maatwerk producties. Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring van alle denkbare technieken en van de totale markt brengen we jou graag zoveel als mogelijk toegevoegde waarde, zijn we persoonlijk betrokken bij wie jij bent en wat je wilt bereiken en zien we jouw doelen als onze gezamenlijke doelen. Eenheid in identiteit en uitstraling is wat ons betreft essentieel voor een organisatie.

Maar internetdrukwerk is vandaag de dag niet meer uit te vlakken. Het bied je voordelen en nadelen en er zijn belangrijke verschillen met ander drukwerk. Meestal kan het anders en vaak kan het veel beter.

Wij willen ervoor te zorgen dat je daar niet over na hoeft te denken en dat we voor jou dat ene aanspreekpunt kunnen blijven. Wij willen jou volledig kunnen ontzorgen en voor jou kunnen voorkomen dat je risico’s loopt, dat je je door lastige menu’s heen moet worstelen of dat je vervelende administratie moet voeren. Dat kwaliteit en een oprecht advies voor jou gewaarborgd blijft.
Daarom is een mailtje voorzien van jouw bestand naar [email protected] voldoende om voor jou ook internet-drukwerk te verzorgen.

Onze Algemene Voorwaarden voor het leveren van internet-drukwerk!

Voor het leveren van internet-drukwerk maakt mijndrukker.nl gebruik van productiepartijen die werken volgens het principe van internet-drukkerijen. D.w.z. dat het internet-drukwerk dat u laat verzorgen via mijndrukker.nl wordt verwerkt via geautomatiseerde en gestandaardiseerde processen. Uw drukwerk wordt gecombineerd met het drukwerk van anderen zoals ook bij andere internetdrukkerijen het geval is. Middels dit proces leveren we u kwalitatief prima drukwerk en realiseren we dezelfde kwaliteit als andere internetdrukkerijen, maar sluiten we eenheid in kwaliteit, identiteit en uitstraling, kleur- en materiaalconsistentie uit. Voor internetdrukwerk kan het dus zijn dat uw kleuren (in lichte mate) afwijken van wat u gewend bent of kunnen deze onderling van elkaar afwijken tussen verschillende producties. Ook kunnen licht afwijkend gebruik van materiaalsoorten voorkomen, meestal niet zichtbaar en zeker niet hinderlijk voor u als klant.

Ons aanbod voor het leveren van internet-drukwerk is geldig voor de meeste reguliere drukwerkopdrachten als Huisstijl-items zoals Visitekaartjes, Briefpapier en Enveloppen als voor Reclame- en Handelsdrukwerk zoals Posters, Brochures, Flyers, Folders, Boeken etc. maar ook voor Indoor & Outdoor Signing-producten kunt u het gerust bij ons proberen.

Stuur een mail met uw bestand voorzien van een print-screen of link als een duidelijke verwijzing naar het aanbod en de prijs van uw internetdrukker naar [email protected] en wij geven u snel aan of wij dit onder dezelfde condities zullen leveren.

Wij behouden ons het recht voor om elke opdracht te weigeren. Ook als die wat ons betreft niet in strijd is met hierboven genoemde principes. Ook kunnen wij levertijden niet altijd garanderen zoals deze door uw (internet-)drukkerij worden gesteld of nemen wij niet zonder meer de voorwaarden over van de door u aangedragen (internet-)drukkerij.
Wij behouden ons voor sommige opdrachten het recht voor om uw opdracht pas in productie te nemen zodra de bestanden door ons zijn gecontroleerd en/of zodra deze door u zijn geaccordeerd. Dit kan van invloed zijn op de door u gestelde of verwachte levertijd.
Een volledige of gedeeltelijke vooruitbetaling op ons rekeningnummer, of bewijs van vooruitbetaling, kan van toepassing zijn op uw opdracht.
Verder hanteert mijndrukker.nl de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie.

Wil je meer informatie ontvangen over wat mijndrukker.nl met internet-drukwerk voor jouw organisatie kan betekenen?
Wil je een betrouwbaar en gedegen advies en wil je weten wat effectieve offline producten en diensten überhaupt voor je kunnen betekenen?
Of wil je graag weten welke voordelen mijndrukker.nl jouw organisatie in algemene zin kan bieden?
Bel Ben op 06-53328087 of mail naar [email protected] en laat je meer dan eens verrassen.