Heb je ooit gedacht aan het ontwerpen en laten drukken van je eigen kaartspel? Bij onze drukkerij mijndrukker.nl is dit mogelijk. Gemakkelijk en betaalbaar.

Wij laten eigen kaartspellen bedrukken in kleine oplage. Hierdoor breng jij je eigen ideeën tot leven en stap je weer makkelijk naar een volgend uitdagend project over.

Jouw eigen design bedrukken op de kaarten

Stel je voor: jouw unieke kaartspel laten drukken in de handen van vrienden, familie en klanten. Of je nu een traditioneel kaartspel wilt personaliseren of je eigen spelconcept wilt uitwerken, bij ons is het mogelijk. Wij drukken jouw kaartontwerpen, kaartillustraties en teksten op kwalitatief hoogwaardige drukmachines.

Kaartspel laten ontwerpen?

Het proces is simpel. Je stuurt ons het design van je kaart en wij doen de rest. Met onze gespecialiseerde drukmachines zorgen we voor scherpe afbeeldingen en heldere kleuren. Ook als je hulp nodig hebt bij het design staan we voor je klaar. Ons team van experts helpt je graag om jouw kaartspel om te zetten in een prachtig eindproduct.

Speelkaarten laten bedrukken van hoge kwaliteit

Het is van belang dat je speelkaarten langdurig in goede conditie blijven. Daarom bieden wij het volgende aan:

  • Typische papiersoorten voor speelkaarten zijn bij ons stone paper. Stone paper voelt zacht en kunststofachtig aan en is 100% waterproof. Water of olie heeft geen effect op de kwaliteit. Daarnaast hebben we ook andere papiersoorten beschikbaar.
  • Het is belangrijk te realiseren dat voor het papier voor kaartspellen coating moet worden gebruikt.
  • Voor onverscheurbare speelkaarten, kies voor papier dat niet te scheuren is,
  • Een kaartspel wordt vaak dubbelzijdig afgedrukt om te verzekeren dat de kaarten niet doorschijnend zijn.
  • Wij drukken speelkaarten in de meeste gevallen in kleur af.

Bedrukte kaartspellen als promotiemateriaal

Bedrukte kaartspellen zijn leuk voor persoonlijk gebruik. Maar ze zijn ook helemaal geschikt als uniek promotiemateriaal. Stel je voor: jouw logo of bedrijfsnaam op elke kaart. Dat maakt pas een blijvende indruk op je klanten en zakenrelaties. Je kaartspel laten drukken voor beurzen, evenementen, of als origineel relatiegeschenk.

Speelkaarten drukken met rondje hoeken en glanslaag

De gangbare formaten voor speelkaarten zijn 55×85 mm (bridge-afmeting) en 62×88 mm (poker-afmeting). Standaard zijn speelkaarten voorzien van afgeronde hoeken zoals dat altijd het geval is. Wil je dus serieuze speelkaarten laten drukken zorg dan voor ronde hoeken. We hebben het eerder al gehad over coating. Overweeg dit en vraag ons om advies. Wij helpen graag.

Hoogwaardige kwaliteit kaartspel in kleine oplage

We zijn gespecialiseerd in het drukken van kaartspellen in kleine oplage. Hierdoor kun je je eigen kaartspel laten drukken zonder een grote investering. Bovendien garanderen we een hoogwaardige kwaliteit. Onze speelkaarten zijn gemaakt van duurzaam en stevig materiaal waardoor ze lang meegaan.

Jouw kaartspel laten drukken in kleine oplage?

Wil je een uniek kaartspel in kleine oplage laten drukken voor een speciale gelegenheid? Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij staan voor je klaar. Wat voor soort kaartspel je ook wilt. Onze drukkerij is gevestigd in Edam maar we bedienen onze klanten door heel Nederland. Bel Ben op 06-53328087, of mail naar [email protected]

Wacht niet langer

Klaar om je eigen kaartspel te laten bedrukken? Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij jouw ideeën tot leven kunnen brengen. Onze kaartspecialisten helpen je graag met alle stappen van het drukproces. Van het eerste kaartontwerp tot de levering van je unieke bedrukte kaartspel.