Kwalitatief de meest hoogwaardige puzzels in kleine(re) oplagen laten maken voor jouw bedrijf? En dat voor de beste prijzen van Nederland?

Bestel bij mijndrukker.nl … onbetwist dé puzzelspecialist.

Puzzelen is leuk en ontspannend en je kunt er vele uren puzzelplezier mee beleven. Een legpuzzel is een geweldig cadeau om te ontvangen.

Bij mijndrukker.nl kun je kwalitatief de allerbeste puzzels laten maken voor uw bedrijf of organisatie, in de kleinere oplagen van 20 tot en met 2.000 stuks.

Wij maken legpuzzels in alle denkbare formaten en aantallen stukjes. Van kinderpuzzels met enkele stukjes tot en met de bekende volwassenenpuzzels in 1000 stukjes en veel groter, tot en met framepuzzels, ansichtkaartpuzzels, micropuzzeltjes, pocketpuzzels, minipuzzels of kleurplaatpuzzels.

In de gewone en meest bekende puzzeldoos met een losse bodem met een losse deksel tot en met dozen of verpakkingen op maat waarmee we een 1000-stukjespuzzel als brievenbuspuzzel zelfs nog door de brievenbussen kunnen bezorgen voor u als mailing, als bijvoorbeeld een puzzelrelatiegeschenk voor uw gewaardeerde personeel of relaties.
Maar ook los te leveren in een zakje, in een bedrukte puzzelkoker van karton, met een frame er omheen, in een kunststof ’tube’ met een metalen schroefdop of in een speciaal voor u op maat gemaakt doosje of elke denkbare andere verpakking.

Onze legpuzzels zijn vervaardigd uit 2 mm. dik en 100% gerecycled blauw Nederlands Eska puzzelkarton en kunnen extra afgewerkt worden met een matterende laag of juist met een glanslaag.

mijndrukker.nl - Minipuzzels - Micropuzzels - Pocketpuzzels.JPG

Minipuzzels – Micropuzzels – Pocketpuzzels

Kleine puzzeltjes laten maken kan snel en eenvoudig bij mijndrukker.nl.
Bijvoorbeeld in de vorm van een ansichtkaartpuzzeltje, een micropuzzeltje in een transparant buisje of in een op maat gemaakt speelkaartendoosje.

Deze pocketpuzzeltjes kun je laten maken met een eigen afbeelding, logo en of tekst in elke gewenste oplage van klein tot groot.

mijndrukker.nl - Gewone puzzels in losse bodem losse deksel doos

Puzzels in een gewone dikke puzzeldoos

Puzzels zoals we die gewend zijn. In een gewone dikke puzzeldoos met een losse bodem en een losse deksel erop.
In elke gewenst aantal stukjes als 1000-stukjespuzzel, 1500 stukjes, 500 stukjes, wat u maar wilt.

U ontvangt van ons een template waarop u een eigen puzzelontwerp kunt laten maken voor de puzzel zelf en voor de deksel. Of wij nemen het ontwerp en de opmaak voor onze rekening voor u.

De puzzels komen netjes gesloten in een polybag in de doos bij u aan en de puzzeldozen zijn netjes per stuk geseald.

Puzzeltjes in een buisje – Buispuzzeltjes – Tubepuzzels

Puzzeltjes in een buisje met een metalen of kunststof schroefdop.
Deze leuke buispuzzeltjes of tubepuzzeltjes zijn geweldig geschikt om in te zetten als leuk puzzelweggevertje, als puzzeltje als herinnering van een bepaald event, als puzzelrelatiegeschenk, in een puzzelmailing of als puzzeltjes voor toeristen of musea als toeristenpuzzeltjes of museapuzzeltjes, etcetera.

Puzzelen in optima forma op miniformaat.

En we maken er desgewenst een passende puzzeldisplay voor u bij zodat u ze op de juiste wijze tentoon kunt stellen.

mijndrukker.nl - Puzzels door de brievenbus

Puzzels door de brievenbus – Brievenbuspuzzels

Puzzels hoeven niet altijd in zo’n dikke doos te zitten. Wij maken de puzzeldoos eenvoudig platter waardoor deze zelfs tot en met 1000-stukjes eenvoudig door de brievenbus kan. Dit bespaart u enorm op de portokosten bij de verspreiding van uw puzzels maar zo denkt u ook mee aan het milieu. Minder ‘lucht’ transporteren, veel minder ‘volume’ maar ook bespaart u zo op materiaal.

Op deze wijze is een kwalitatief goede puzzel met dikke stukjes van 100% gerecycled blauw Nederlands Eska puzzelkarton ook prima inzetbaar als puzzelmailing naar uw gewaardeerde relaties of personeel. En mijndrukker.nl verzorgt dat allemaal voor u. Vanaf uw afbeelding tot in de brievenbus.

mijndrukker.nl - Framepuzzels

Framepuzzels – Puzzels in een frame – Framepuzzeltjes

Puzzels kunnen ook als framepuzzels geleverd worden. Een stevige kartonnen puzzelkaart met een dikke rand er omheen waar de puzzel in ligt. Van klein tot groot formaat en in elke gewenste oplage.

Bij framepuzzels is het voordeel dat deze tegen lage portokosten goed inzetbaar zijn als betaalbare puzzelmailing door de brievenbus en dat u de mogelijkheid heeft om op de rand van de puzzel te communiceren met teksten en of logo zonder dat u deze in de puzzelafbeelding zelf hoeft te plaatsen.

Framepuzzels zijn ook uitermate geschikt om in te zetten als puzzelkleurplaat waarbij de ontvanger de puzzel eerst kan inkleuren.

mijndrukker.nl - Puzzels in afwijkende doos op maat

Puzzels in afwijkende doos op maat

Onze legpuzzels kunt u geheel op maat laten maken in elke vorm, formaat en uitvoering dat u zelf wenst. Maar ook de verpakking waar de puzzel in zit kunt u krijgen zoals u deze hebben wilt. Van standaard formaat dikke puzzeldoos tot platte puzzeldoos die door de brievenbus kan tot en met puzzels in een puzzelkokertje, vierkant, rechthoekig, kunststof of als puzzeltjes in kleine speelkaartendoosjes.

Laat ons uw wensen weten en wij helpen u graag verder.

Wilt u meer informatie over ‘puzzels maken voor mijn eigen bedrijf of organisatie’?

mijndrukker.nl is onbetwist dé puzzelspecialist en wij helpen u heel graag verder met uw puzzels op maat.
Bel direct met Ben op 06-53328087, mail naar info@mijndrukker.nl of hoover voor meer informatie direct en eenvoudig naar onze chat of WhatsApp, geheel rechtsonder op elke pagina van onze website.

#puzzelsmaken #puzzelslatenmaken #legpuzzelsmaken #puzzelvoormijnbedrijf #1000stukjespuzzel #brievenbuspuzzel #puzzeldoordebrievenbus #eigenpuzzellatenmaken #puzzelmailing #bedruktelegpuzzels #eigenpuzzellatenmaken #bedruktepuzzels #fotopuzzels #kinderpuzzels #puzzelplezier #puzzelsbedrukken #puzzelsontwerpenineigenhuisstijl #bedruktepuzzelsineigenontwerp #puzzelrelatiegeschenk #jubileumpuzzel