Visitekaartjes kun je laten maken met aan de zijkanten een zichtbare gekleurde tussenlaag of waarbij de zijkanten volledig gekleurd zijn.

Visitekaartjes met een gekleurde tussenlaag noemen we ook wel ‘Multiloft’ Visitekaartjes. De gekleurde tussenlagen zijn er in vele verschillende kleuren en kunnen ook in verschillende dikten aangebracht worden waarbij je nog stevigere en dikkere visitekaartjes krijgt. Op de boven- en onderlaag van het Visitekaartje kunnen verschillende papiersoorten toegepast worden. Ook letterpress, folie (goudfolie, zilverfolie, koperfolie of andere soorten folie) en verschillende andere soorten van veredeling kunnen toegepast worden.

Visitekaartjes met volledig gekleurde zijkanten noemen we ook wel Visitekaartjes ‘Kleur op Snee’ of Kleur op Snede’. Dit is een verf en geen inkt, zoals veel mensen denken, die wordt aangebracht in elke gewenste kleur. Ook kunnen de zijkanten voorzien worden van goudfolie of verschillende andere soorten folie.

mijndrukker.nl - Visitekaartjes met een Gekleurde Tussenlaag of wel Multiloft Visitekaartjes
mijndrukker.nl - Visitekaartjes met Volledig Gekleurde Zijkanten of wel Kleur op Snee of Kleur op Snede

Wilt u meer weten over Visitekaartjes met een Gekleurde Tussenlaag of wel Multiloft Visitekaartjes zie dan ook onze pagina ‘Dikke visitekaartjes met gekleurde tussenlaag‘ of Bel Ben op 06-53328087, mail naar [email protected] of contact ons via de chatfunctie, rechtsonder op onze website.