Welkom bij mijndrukker.nl, dé puzzelspecialist voor het maken van kwalitatief hoogwaardige puzzels of legpuzzels in lagere aantallen, van 20 tot 2000 stuks.

Onze puzzels worden vervaardigd uit 100% gerecycled blauw Nederlands Eska puzzelkarton en zijn bijna 2 mm dik voor optimaal puzzelplezier.

mijndrukker.nl Puzzel Derks Bedrijfswagens
mijndrukker.nl Puzzel Dwars Edam
mijndrukker.nl Puzzel Dorpshuis Lekkerkerk
mijndrukker.nl Puzzel ONNS

Wij zijn niet alleen de meest betaalbare puzzelmaker in Nederland en België, maar ook in staat om volledige puzzelmailings voor u te verzorgen, van idee tot brievenbusbezorging. Wij kunnen de puzzels voor u realiseren van a tot z, inclusief ontwerp, vormgeving en opmaak van de juiste puzzelbestanden voor zowel de puzzelafbeelding zelf als de bodem en deksel van de doos.

mijndrukker.nl Brievenbuspuzzel Medilex Onderwijs
mijndrukker.nl Brievenbuspuzzel Gemeente Amsterdam
mijndrukker.nl Brievenbuspuzzel Lentiz | Groen van Prinsterer Lyceum
mijndrukker.nl Brievenbuspuzzel De Puzzelbox

Als kers op de taart bieden wij ook platte puzzeldozen aan, waardoor uw puzzels minder ruimte innemen en wij ze door de brievenbus kunnen bezorgen. Zo betaalt u minder portokosten en wordt uw gepersonaliseerde puzzelmailing op een efficiënte manier bezorgd bij uw relaties of medewerkers.

Bij mijndrukker.nl werken we volledig AVG-proof en zijn persoonsgegevens in veilige handen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet kan lekken.

Wilt u graag puzzels laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Dan bent u bij mijndrukker.nl aan het juiste adres. Met onze kwalitatief hoogwaardige puzzels, efficiënte puzzelmailings en betaalbare prijzen zijn wij de beste keuze voor het laten maken van puzzels in lagere aantallen.

Kies daarom voor mijndrukker.nl en laat ons uw ideeën omzetten in gepersonaliseerde puzzels van topkwaliteit.

Wil je meer informatie over de vele soorten puzzels die mijndrukker.nl je kan leveren?

Check dan vooral deze pagina even met de titel ‘Puzzels laten maken voor jouw bedrijf? Bestel bij mijndrukker.nl.
(Ook kun je rechts bovenin onze website op elke pagina klikken op de zoekbalk en typ daar vervolgens ‘puzzels’ en je vindt diverse pagina’s met nog veel meer informatie over het laten maken van puzzels.)

Meer informatie over de unieke samenwerking met De Puzzelbox vind je via ons blog ‘Samenwerking met De Puzzelbox‘.

Mocht je persoonlijk contact willen dan kun je bellen met Ben op 06-53328087 of een mail sturen naar info@mijndrukker.nl.
Of je neemt contact met ons op via onze chat of WhatsApp geheel rechtsonder op elke pagina van onze website of via ons contactformulier.