𝗗𝗶𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗵𝗮𝗮𝗹 𝗼𝘃𝗲𝗿 ‘𝗽𝘂𝘇𝘇𝗲𝗹𝘀 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻’ 𝗶𝘀 𝘇𝗼 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 … 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗮𝗹 𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗿𝗴 𝗹𝗲𝘂𝗸!

Ik ben ontzettend trots en enthousiast om aan te kondigen dat we met mijndrukker.nl de samenwerking zijn aangegaan met De Puzzelbox, een concept en bedrijf wat ik zelf ooit bedacht en gestart ben, maar wat ik per 1 mei 2022 heb verkocht.

Vanuit die ervaring hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit puzzels in kleinere oplagen, variërend van 20 tot 2000 stuks.

Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van puzzels maken maakt ons de meest geschikte producent voor De Puzzelbox, maar ook voor andere bedrijven die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit puzzels in kleinere aantallen.

De Puzzelbox is een legpuzzel abonnementsconcept waarbij je elke maand een verrassende nieuwe puzzel van 1000 Stukjes door de brievenbus krijgt.
Door te klikken op deze link komt u op de website van De Puzzelbox voor meer informatie.

mijndrukker.nl-De-Puzzelbox-Nostalgia
mijndrukker.nl-De-Puzzelbox-Herfst
mijndrukker.nl-De-Puzzelbox-Halloween
mijndrukker.nl-De-Puzzelbox-Sweet-Dreams

#puzzels #legpuzzels #hoogwaardigekwaliteit #samenwerking #DePuzzelbox #legpuzzelabonnement #puzzelabonnement #puzzelsinkleineaantallen #puzzelsmakenvoormijnbedrijf #puzzelsinkleineoplagen #debestepuzzels #puzzels #legpuzzels #maatwerkpuzzels #custommadepuzzels #kleineoplagespuzzels #kleineaantallenpuzzels #hogekwaliteitpuzzels #hoogwaardigepuzzels #puzzelproductie #puzzelfabrikant #puzzelspecialist #puzzelpersonalisatie #bedrijfspromotiepuzzels #merkpromotiepuzzels #puzzelsopmaat #legpuzzelsmaken #kleineoplagespuzzels #hogekwaliteitpuzzels #hoogwaardigepuzzels #puzzelproductiebedrijf #puzzelfabrikantopmaat #puzzelspecialistennl #personalisatiepuzzels #bedrijfspromotiepuzzels #merkpromotiepuzzels