Project omschrijving

Klant: Bax Music – Bax Shop.nl

Vraag: We zouden graag cadeaubonnen willen kunnen uitgeven, gepresenteerd in een luxe cadeaubondoosje in verschillende bedragen én in vijf talen. Elke Bax Music Gift Card moet drie unieke codes bevatten, welke kunnen communiceren met onze systemen. En welke door het doosje en de krimpfolie heen door ons gescand kunnen worden.

Oplossing: Wij hebben cadeaubondoosjes ontwikkeld bestaande uit een luxe zwarte karton, welke we hebben bedrukt in de vorm van een scharnierdoosje. Met daarin een een interieurtje of tafeltje, waarop verhoogd de cadeaubon of Bax Music Gift Card ligt. Zo wordt deze super fraai presenteert zodra het doosje geopend wordt. In zowel het tafeltje als de achterzijde van het doosje zit een precies op maat gemaakte uitsparing. Zo worden de drie unieke codes op de achterzijde van de cadeaubon gescand terwijl het doosje dicht en ingeseald is.

Een cadeaubon in een luxe cadeaubondoosje die de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Bax Music uitstekend vertegenwoordigt.

De meeste cadeaubonnen of gift cards bestaan in de vorm van een kunststof pasje. Los of op een kaart geplakt, of in een mapje aangebracht. Als je kwalitatief hoogwaardige producten of diensten levert, wil je ook cadeaubonnen van een hoge waarde uitgeven. Je wilt immers voor jouw merk eenheid in je uitstraling bewerkstelligen. Door je gift cards op een luxe wijze te presenteren, wordt het ontvangen van een cadeaubon ook écht een cadeau.
Voor jouw bedrijf, merk, product of dienst is een cadeaubon of gift card vaak het eerste waarmee de ontvanger in aanraking komt. En je kunt maar één keer een eerste indruk maken.

Het productieproces
Gezien de hoge aantallen en het beheersbaar houden van de kosten hebben we ervoor gezorgd dat het proces volledig machinaal kon verlopen. Elke cadeaubon is voorzien van een unieke nummering met wel drie verschillende coderingen en vertegenwoordigd elk een eigen waarde. Na het sluiten van het doosje moest het aan de buitenzijde duidelijk blijven welke taal en waarde in het doosje zit. Dat hebben we opgelost door het aanbrengen van een speciale stansing in het interieur en onderzijde van het doosje. Zo zijn zelfs na het sluiten en insealen van het doosje de drie codes op de cadeaubon nog te scannen. Uiteraard hebben we dit van tevoren uitvoerig getest middels het vervaardigen van diverse modellen van het doosje en de cadeaubonnen. Hierbij werd het werkelijke productieproces gesimuleerd, om zeker te zijn van een perfect eindproduct.

Andere toepassingen van luxe cadeaubondoosjes of scharnierdoosjes.

Deze luxe gift card boxes zijn te produceren in elk willekeurig formaat en met elke denkbare bedrukking. Ook kunnen we deze of andere luxe doosjes uitvoeren met al dan niet opbollende lakken of folies. Denk hierbij aan doosjes met goudfolie, zilverfolie, glitterfolie of holografische folies.

Wilt u meer weten?
Zullen we samen eens praten over cadeaubondoosjes, scharnierdoosjes of andere luxe doosjes met cadeaubonnen of gift cards voor uw bedrijf, organisatie, product of dienst? Of wilt u weten voor welke andere doelen we een luxe doosje toe kunnen passen voor u?

Neem contact op met Ben via 06-53328087, info@mijndrukker.nl, via de chatfunctie of via WhatsApp, rechtsonder op deze site voor meer informatie.

De cadeaubondoosjes met cadeaubonnen of Gift Cards van Bax Music vindt u via de link https://www.bax-shop.nl/cadeaubonnen.