Project omschrijving

Viewmaster schijfjes laten maken

Viewmasters leveren we in verschillende kleuren en de viewmasterschijfjes kunt u bij ons volledig op maat laten maken. Ook kunnen we de viewmasters of 3D viewers en ook de viewmasterschijfjes of viewmaster-reels zelf bedrukken. Wij bedrukken ook de doosjes met viewmasterschijfjes waarin we ze voor u zullen verpakken.

Wij ontwikkelen vaker onderscheidende en opvallende mailings voor klanten die een respons hebben opgeleverd tot wel 95%. Het maken van view master setjes is een werkje dat wij regelmatig uitvoeren.  Ook u kunt uw eigen retro viewmasters of viewmasterschijfjes laten maken. Deze viewmasterschijfjes zijn voorzien van uw eigen afbeeldingen.

Klantenvoorbeeld viewmasterschijfjes

Hieronder vind je een voorbeeld van een klantenvoorbeeld over hoe wij o.a. omgaan met viewmasters en viewmasterschijfjes.

Klant

CONO Kaasmakers

Vraag over viewmaster

Kunnen we een viewmaster met een speciale viewmasterschijf als uitnodiging versturen voor een feest i.p.v. een kaart?

Oplossing: speciaal ontworpen viewmasterschijf

Wij hebben de klant zeven dia’s laten ontwerpen welke als een speciaal ontworpen viewmasterschijf, achter elkaar viewend, de uitnodiging vormen.

Een hoge respons realiseer je door er een opvallende, onderscheidende en leuke mailing van te maken.
In samenwerking met Hollands Lof hebben we een speciale Viewmasterschijf ontwikkeld met daarin 2x 7 verschillende dia’s die bij elkaar en achter elkaar bekijkende de uitnodiging voor een feest vormde.

Een heuse Zwarte Viewmaster, voorzien van een speciaal ontwikkelde Viewmasterschijf en een Papieren Uitnodiging in een Milieubewuste Gerecyclede Verpakking, vormden samen een Ludieke maar vooral Spraakmakende, Opvallende en Onderscheidende Mailing welke een groot aantal aanmeldingen opleverde voor een feest.

Meer weten over Viewmasterschijfjes laten maken?

Zullen we samen bespreken hoe we ook voor u een opvallende mailing kunnen ontwikkelen met een hoge ROI? Of wilt u weten hoe u uw eigen retro Viewmasters, 3D Viewers of Viewmasterschijfjes kunt laten maken met uw eigen afbeeldingen?

Neem contact op met Ben via 06-53328087, [email protected] of via de chatfunctie op deze site voor meer informatie.