Recentelijk heeft mijndrukker.nl, voor De Zorgcirkel ‘Eigen Kracht’ fase, het promotionele drukwerk in de vorm van ‘Eigen Kracht’ cirkel draaischijven mogen realiseren.
Maar ook werden in nauwe samenwerking en binnen een heel kort tijdsbestek, hele grote en bijzondere print-objecten, plus een mailing aan het personeel gerealiseerd.
Hier lees je en zie je wat we hebben mogen doen …

Een meer dan prachtige opdracht die in een hele korte tijd gerealiseerd moest worden.
Ook Koningsdag en zaterdagen en zondagen werden benut om alles op tijd uit te leveren.
Maar het is gelukt, naar volle tevredenheid van De Zorgcirkel.
‘Wij hebben het ervaren als een prachtig voorbeeld hoe effectief samenwerken kan lonen’.

Een kleine draaischijf van Ø20cm., gemaakt uit een stevig karton, als ‘Eigen Kracht’ cirkel bestaande uit 3 op elkaar draaiende schijven werd met een begeleidende brief verzonden naar alle medewerkers.

Maar deze draaischijf werd ook in het heel groot gerealiseerd als een echt werkende draaischijf van maar liefst anderhalve meter doorsnede. Qua bedrukking identiek aan de kleine en ook bestaande uit 3 hele grote op elkaar draaiende schijven. Hoogwaardig bedrukt op een enorme printer in bijpassende Zorgcirkel-vormgeving. Deze enorme ‘Eigen Kracht’ cirkels werden geplaatst in de centrale ruimte of hal op 19 Zorgcirkel locaties.

Tevens hebben we samen een Koers Krant ontwikkeld, die lichtgewicht uitgevoerd werd en die ook een centrale plaats heeft ingenomen op de diverse locaties.

Hieronder zie je verschillend beeldmateriaal van deze 3 mooie projecten. Laat vooral je reactie achter of praat mee op onze Facebook www.facebook.com/mijndrukker.nl.

  • Mailing De Zorgcirkel Eigen Kracht Fase aan personeel van De Zorgcirkel. Bestaande uit een speciaal ontwikkelde draaischijf en een begeleidende brief in een envelop.
  • Speciaal ontwikkelde draaischijven bestaande uit 3 cirkels.

Mailing De Zorgcirkel ‘Eigen Kracht’ fase, aan het personeel van De Zorgcirkel.
Bestaande uit een speciaal ontwikkelde draaischijf en een begeleidende brief in een envelop.

De draaischijven die in de mailing 20 cm. in diameter zijn werden ook in het heel groot geproduceerd en opgehangen in 19 locaties.
Met een diameter van anderhalve meter werd dit letterlijk een prestige-klus van formaat.
Vooraf werd eerst een blanco en onbedrukt testmodel vervaardigd om te beoordelen of alles wat bedacht was goed zou werken in de praktijk.

Voor de ‘Eigen Kracht’ fase van De Zorgcirkel ontwikkelde mijndrukker.nl ook een Koers Krant welke op een ezel op 19 locaties werd gezet.
Hierin staat o.a. het nieuws te lezen over deze nieuwe fase.
Ondanks dat de opdracht was om een platte en licht gewicht krant te ontwikkelen op 1 cm. foambord werd een passend 3D-effect in het beeld aangebracht waardoor het net een echte krant lijkt in perspectief.

De kleine Ø20cm. draaischijven werden vervaardigd op een stevig karton. Om de duurzaamheid te bevorderen werd tweezijdig een krasvast mat-laminaat aangebracht. Dit om ervoor te zorgen dat de draaischijven tijdens het gebruik niet kunnen krassen of vlekken. Hierdoor blijft het duurzaam een fraai product wat minder aan slijtage onderhevig is.

De grote Ø150cm. draaischijven zijn vervaardigd op een hele grote vlakke printer (4 x 6 meter) waarop kwalitatief hoogwaardige en bestendige afdrukken mee te maken zijn tot ruim 5 cm. dik. In dit geval op Forex om deze gevaartes licht in gewicht te maken en duurzaam in gebruik en om ervoor te zorgen dat ze op 19 locaties van De Zorgcirkel o.a. aan systeemplafonds te bevestigen zijn. Vervolgens zijn de verschillende schijven (resp. Ø150cm., Ø120cm. en Ø30cm.) machinaal uitgesneden op een hele grote vlakke snijplotter en vervolgens samengesteld tot een goed draaiend geheel.

De Koers Krant is vervaardigd op een 1 cm. foambord en vervolgens in contour uitgesneden. De opdracht was om op een vlak materiaal een zoveel als mogelijk 3D-effect krant te produceren wat net lijkt op een echte krant. Ook deze werd geplaatst in 19 locaties op een schildersezel en daarin is al het nieuws te lezen over o.a. deze nieuwe Eigen Kracht Fase.

De ‘Eigen Kracht’ fase is een tweede en heel belangrijke stap van de organisatieverandering van De Zorgcirkel. Met de draaischijven wil men letterlijk de cirkel van ‘Eigen Kracht’ van de medewerkers van De Zorgcirkel vergroten. In de cirkel staat de medewerker ‘IK’ in het midden en dus letterlijk centraal, samen met de cliënt en diens reisgezelschap. Goede zorg draait immers om de behoefte van de cliënt. En om de behoefte van de medewerker zodat deze bij De Zorgcirkel de beste zorg kan bieden. In de tweede binnencirkel staan de 5 doelstellingen van de ‘Eigen Kracht’ fase waarmee iedere medewerker uitgenodigd wordt. In de buitenste cirkel staan de strategische uitgangspunten van De Zorgcirkel. Samen met de binnenste ‘IK’-cirkel zijn dit er twaalf.

Met trots en met dank aan- en in goede samenwerking met Ada Nuesink, Dedy Postmus, Patty Noorbergen, Lisette Mulder, Hilke van Bergen, Dick Timmer en andere betrokkenen.

Vind je het leuk om andere blogs te lezen of om andere tips te ontvangen. Lees dan ook onze andere artikelen op mijndrukker.nl/blogs-tips.
Voor inspiratie of andere effectieve en waanzinnige drukwerk ideeën kijk je op mijndrukker.nl/drukwerk-ideeen.
Wil je gewoon vrijblijvend eens sparren over effectieve offline communicatie ideeën voor jou of jouw organisatie bel dan met Ben op 06-53328087, neem contact op via ons contactformulier of abonneer op onze nieuwsbrief boordevol praktische tips en handige weetjes.