Zuilen / Totems van karton met handig elastiek-systeem.
In 2 seconden en in 1 beweging op te zetten van plat … tot een zuil of totem van bijna 2 meter hoog.

Grote oplagen of slechts enkele stuks?
Bij mijndrukker.nl gegarandeerd voor de beste prijzen van Nederland!

Probeer ons uit en vraag vrijblijvend een offerte op via ons contactformulier. Bel Ben op 06-53328087 of mail naar [email protected].

Kartonnen zuilen of totems zijn er in alle denkbare formaten, vormen, variaties en aantallen en uiteraard in jouw eigen unieke design!

Totems of zuilen van karton zijn geschikt voor promotie van je producten of diensten. Ze zijn makkelijk op te zetten en weer af te breken. Zij vallen op dankzij hun mooie design. Bij Mijndrukker.nl helpen wij je met zuilen totems/totems van karton. Zuilen / totem kartonnen displays worden regelmatig door onze klanten gebruikt in retailomgevingen. Voornamelijk in gebieden waar zich veel potentiële klanten bevinden. Met deze kartonnen displays onderscheiden merken zich van de concurrentie en verkopen zij meer producten.

Zuilen of totems van karton met handig elastiek-systeem om ze in 2 seconden en in 1 beweging op te zetten
  • Zuilen of totems van karton met handig elastiek-systeem om ze in 2 seconden en in 1 beweging op te zetten. In 3 delen neer te klappen tot klein en handig lichtgewicht pakketje.
  • Zuilen of totems van karton met handig elastiek-systeem om ze in 2 seconden en in 1 beweging op te zetten. Vouwt in 1 beweging open tot rechte zuil of totem.
  • Zuilen of totems van karton met handig elastiek-systeem om ze in 2 seconden en in 1 beweging op te zetten. Met handig en uniek elastiek-systeem springt de zuil vanzelf open.
  • Zuilen of totems van karton met handig elastiek-systeem om ze in 2 seconden en in 1 beweging op te zetten

Kartonnen zuilen of totems zijn supersnel, in 1 beweging en als 2-second display op te zetten op elke locatie en voor alle denkbare doeleinden. 

Zuilen of totems van karton kunnen in elke gewenste vorm of formaat en in elke gewenste oplage geproduceerd worden voorzien van jouw unieke design.

Wij helpen je met zuilen of kartonnen totems voor in de supermarkt, op de winkelvloer, bij productpresentaties voor beurzen en congressen. Ze zijn handig en snel weer in elkaar te klappen en mee te nemen naar het volgende evenement.

Ook leverbaar zonder elastiek-systeem, in mat of glans, met een gat en een plateau erin voor het fraai presenteren van jouw product. Vierkant of verfraaid met andere display- of POS-materialen in de buurt. mijndrukker.nl helpt je met een gedegen en waardevol advies en uiteraard met de beste prijzen van Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van nuttige en handige tips over hoe jij met drukwerk meer impact bereikt volg dan met regelmaat onze blogs, volg ons in de sociale media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.