Voor Kinderfysiotherapeut Pleun Kokken maakten we deze Hardcover Wire-O Boeken ‘Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen’ met een rode spiraalbinding en tabbladenset.

Speciaal voor juffen en meesters die schrijfproblemen direct willen oplossen.
Middels korte, duidelijke instructies in combinatie met foto’s vind je in dit boek oplossingen voor alle veelvoorkomende schrijfproblemen.

mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Cover

Reactie Pleun:

Aaah top!!

Ze zijn zooooooo mooi Ben
Ahhh ik ben echt verliefd

Op de boeken 😂😂😂

Maar even serieus, echt prach-tig!!!

Hopelijk binnenkort een tweede druk.

mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Pleun Kokken
mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Tabbladenset
mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Lettergrootte

Het is een losbladig boek geworden met een voor- en een achterplat van stevig en dik, met drukwerk omplakt bordkarton, een rode spiraalbinding zodat het makkelijk open slaat en plat blijft liggen en voorzien van een tabbladenset van 12 uit-stekende tabbladen die een duidelijke scheiding vormen van de hoofdstukken.

mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Schrijftempo
mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Omslag Dik Karton
mijndrukker.nl - Hardcover Wire-O, 'Eerste Hulp Bij Schrijfproblemen' - Drukwerk mijndrukker.nl

Een Hardcover Wire-O bestaat uit een hard bord voorplat en achterplat met daartussen dunnere bladen of pagina’s en eventueel een tabbladenset met een verschillend aantal tabbladen.

De Wire-O, spiraalbinding of ringbinding kunt u bestellen in vele verschillende kleuren, in zwart of in wit, maar ook in bijvoorbeeld zilver of goud.

Het voordeel van een Hardcover Wire-O is dat u een stevig en kwalitatief hoogwaardig boek heeft wat lang mee gaat maar wat vooral helemaal vlak open ligt.
Een Wire-O Boek kan ook gemaakt worden in de uitvoering van een zogenaamde Softcover Wire-O met een zachte kaft of met een zogenoemde ‘verborgen Wire-O waarbij de spiraal binnenin het omslag zit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw Wire-O Boek bel dan even met Ben op 06-53328087, laat een reactie achter onderaan dit blog of deze pagina, mail op [email protected] of chat met ons via de website.