Drukwerk en Print moet je beleven en ervaren. Zien en voelen, ruiken en proeven.

Daarom komt mijndrukker.nl met de ‘Print Experience’. Experience Print in optima forma.

Een map vol met drukwerk- en papiervoorbeelden, veredelingstechnieken en afwerkmogelijkheden voor jouw optimale ‘Print Beleving’.

  • mijndrukker.nl Print Experience - van veel gebruikt HV Gesatineerd MC
  • mijndrukker.nl Print Experience - tot een zeer fraai Houtvrij Offset waarbij je je goed moet laten voorlichten over het aanleveren van je bestanden om afbeeldingen er optimaal uit te laten komen.
  • mijndrukker.nl Print Experience - maar ook PaperWise is een prachtig toe te passen papier gemaakt uit landbouwafval.
  • mijndrukker.nl Print Experience - wit drukken op zwart papier is geen enkel probleem evenals het toepassen van diverse folie soorten op zwart papier.
  • mijndrukker.nl Print Experience - verschillende folie soorten kunnen we moeiteloos toepassen op alle denkbare papiersoorten. Zowel folie digitaal gedrukt in kleine oplagen en bijvoorbeeld op zwart papier als in grote oplagen middels andere druktechnieken. Koudfolie of wel Cold Foil is er daar een van.

mijndrukker.nl ‘Print Experience’

Laat u juist informeren over alle mogelijkheden en raak geïnspireerd door de fantastische wereld van papier.

Kun je op dit papier bijvoorbeeld Goed Schrijven? Is het papier Scheurvast? Krasvast? Is het voor Binnengebruik of juist voor Buiten? Geschikt voor Welke Printers? Of is het juist UV-Bestendig, Lichtdoorlatend of Waterbestendig Papier wat ik nodig heb en hoe ziet dat er dan uit?

Kijk ook online voor andere Drukwerk Ideeën.

mijndrukker.nl Print Experience – van veel gebruikt HV Gesatineerd MC, tot een zeer fraai Houtvrij Offset waarbij je je goed moet laten voorlichten over het aanleveren van je bestanden om afbeeldingen er optimaal uit te laten komen. Maar ook PaperWise is een prachtig toe te passen papier gemaakt uit landbouwafval. Wit drukken op zwart papier is geen enkel probleem evenals het toepassen van diverse folie soorten op zwart papier. Verschillende folie soorten kunnen we moeiteloos toepassen op alle denkbare papiersoorten. Zowel folie digitaal gedrukt in kleine oplagen en bijvoorbeeld op zwart papier als in grote oplagen middels andere druktechnieken. Koudfolie of wel Cold Foil is er daar een van.

Wil je geïnspireerd worden en drukwerk beleven in optima forma? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Ben en ‘Beleef Drukwerk en Print’ en laat je deskundig voorlichten over de mogelijkheden voor jouw product of voor jouw bedrijf of organisatie.

Bel met Ben op 06-53328087, of mail naar [email protected] of chat met ons rechtsonder op elke pagina van onze website mijndrukker.nl.