We zijn supertrots dat we de twee prachtige zakelijke bladen, IJmondiaan Business en Zaan Business, toe hebben mogen voegen aan ons portfolio.

In opdracht van- en in samenwerking met IDV Media B.V. hebben we geholpen om deze business magazines te vernieuwen en om tegelijk een belangrijke kwaliteitsslag te maken. Zo hebben we betere keuzes gemaakt voor het papier en hebben we de magazines afgewerkt met een superstrakke rechte rug.

Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business met superstrakke rechte rug
Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business met advertentie van mijndrukker.nl

Bedrijfsbladen kunnen we al afwerken, zonder nietjes maar met een gelijmde superstrakke en rechte rug, vanaf 24 pagina’s binnenwerk.

Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business met rechte rug zonder nietjes al vanaf 24 pagina's binnenwerk
Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business zijn compleet vernieuwd en vervaardigd in opdracht van IDV Media B.V.

Bedrijfsbladen zijn vaak kwalitatief eenvoudig te verbeteren door het maken van betere papierkeuzes maar ook de juiste afwerking van magazines speelt daarbij een grote rol.

Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business vol prachtige ondernemersartikelen
Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business - door het maken van een juiste papierkeuze en afwerkmethode kun je de kwaliteit aanzienlijk verbeteren

Voor Business Magazines of Zakelijke Bladen is een nette en strakke zakelijke uitstraling belangrijk zodat zowel de lezende ondernemer als de adverteerder zich er wel bij voelen.

Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business toegevoegd aan het portfolio van mijndrukker.nl
Zakelijke Bladen of bedrijfsbladen IJmondiaan Business en Zaan Business - vol prachtige interviews met gedreven ondernemers uit de Zaanstreek en de IJmond

Beide bladen worden gratis, maar in ‘controlled circulation’, verzonden naar bedrijven met 2 medewerkers of meer resp. in de gemeenten Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Zaanstad, Wormerland en Oostzaan.

Bent u geïnteresseerd in onze geheel vrijblijvende opinie over uw zakelijke uitgave of business magazine, uw bedrijfsblad of bedrijfsbrochure, personeelsblad of ledenmagazine? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bel Ben op 06-53328087 of mail naar [email protected]. Ook kunt u met ons chatten, rechtsonder op elke pagina van onze website.
Zullen we samen kijken hoe we de kwaliteit kunnen verbeteren en hoe we u kosten en tijd kunnen besparen?