Ben jij hotelmanager, horeca-ondernemer of horeca-leverancier en heb je genoeg van het ‘gesloop’ of de geringe duurzaamheid van jouw duur betaalde menukaarten, tafelstaanders of andere papier- of karton gedrukte uitingen?

Prachtige grafische technieken en procedés maken het mogelijk om ‘betaalbaar’ kleine oplagen kunststof te printen en om deze te verwerken tot de meest fantastische hufterproof en waterproof drukwerkproducten.

Hierbij kun je voor de horeca denken aan Menukaarten, Tafelstaanders, Tafelstandaards of Tafeltentjes, Flessenhangers, Placemats, Onderzetters, Onderleggers maar ook Kaarten in elke vorm of Pasjes / Cards, Labels etcetera.

Het kunststof dat wij gebruiken is het meest milieuvriendelijke in z’n soort en laat zich warmbuigen, stansen of verder nabewerken in elke vorm. Verkrijgbaar in verschillende dikten en formaten, mat of glanzend.

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de unieke toepassingen voor jouw product, dienst of branche.
Bel Ben op 06-53328087, mail naar ben@mijndrukker.nl of check onze site voor meer drukwerk ideeën, producten en diensten met ’toegevoegde waarde’.