Puzzelen werkt rustgevend en een legpuzzel is een fantastisch cadeau om te ontvangen en brengt je vele uren puzzelplezier. Ons drukwerk is ook op het gebied van puzzels erg goed. Je kunt eenvoudig puzzels met jouw eigen ontwerp laten maken. Bij ons kun je kwalitatief de allerbeste puzzels laten maken voor je bedrijf of organisatie, in de kleinere oplagen van 20 tot en met 2.000 stuks. Stuur ons jouw idee, foto of eigen ontwerp en wij maken er kwalitatief de allerbeste puzzels van.

Eigen ontwerp puzzels als relatiegeschenk

Een eigen ontwerp puzzel is een geweldig idee om te laten maken als puzzelrelatiegeschenk voor eigen personeel of voor gewaardeerde relaties maar ook heel goed inzetbaar als promopuzzel of als verkoopondersteunend artikel ter promotie van jouw bedrijf, organisatie, product- en dienstverlening. Wij leveren veel bedrukte puzzels als jubileumpuzzel of ter ere van een zoveel-jarig bestaan.

Eigen puzzel laten maken van topkwaliteit

Wij leveren kwaliteit puzzels, gemaakt van 2 mm. dik origineel, 100% gerecycled blauw Nederlands Eska puzzelkarton.

Legpuzzels kunnen geleverd worden in elk formaat en in elk wenselijk aantal puzzelstukjes, van bijvoorbeeld ansichtkaartformaat of micropuzzeltje tot en met 1000-stukjes puzzels van 68 x 48 cm. tot en met 5000 puzzelstukjes op heel groot formaat.

Onze legpuzzels zijn vervaardigd uit 2 mm. dik en 100% gerecycled blauw Nederlands Eska puzzelkarton en kunnen extra afgewerkt worden met een matterende laag of juist met een glanslaag.

In de bekende puzzeldozen maar ook in platte dozen waardoor brievenbuspuzzels uitstekend geschikt zijn om in te zetten als puzzelmailing. Maar ook als minipuzzeltjes in een klein kokertje of in een klein doosje.

Eigen ontwerp puzzel laten maken in kleine oplage

Eigen ontwerp fotopuzzel laten maken

Creëer je eigen puzzel ontwerp met je favoriete foto’s. Een fotopuzzel is beschikbaar voor alle soorten puzzels. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw fotopuzzel te bespreken. Een fotopuzzel is een uniek geschenk dat enorm in de smaak valt bij zakenrelaties.

In een paar simpele stappen kun je nu het perfecte geschenk voor je relaties creëren. Een op maat gemaakte eigen ontwerp puzzel is een prachtige reflectie van je connectie met je werknemers, zakenrelaties of andere business associates.

Iedereen zal verrukt zijn met je idee voor een eigen ontwerp puzzel. Ga dus verder dan het normale en zorg dat iedereen zo’n mooi ontworpen puzzel krijgt. Fotopuzzels zorgen ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je andere relatiegeschenken. Zo’n succes zal het worden.

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”. Ja dat klopt. Dus waarom zou je deze 1000 woorden niet verwerken in een mooie fotopuzzel. Je kunt bijvoorbeeld je unieke relatie met een klant of werknemer in een puzzel vereeuwigen. Hoe mooi is dat? Maar hoe kies je die afbeelding voor een eigen ontworpen puzzel? Dat is de uitdaging. Mocht je daar niet uitkomen dan zijn wij bij Mijndrukker.nl altijd bereid om je hiermee te helpen. Wij hebben al vaker puzzels ontworpen en geproduceerd en weten hoe het werkt.

Een eigen puzzel ontwerp is een geweldig cadeau

Wij maken gepersonaliseerde legpuzzels in alle denkbare formaten en aantallen puzzelstukjes. Wij sommen hier op wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

  • Kinderpuzzels met enkele stukjes.
  • Bekende volwassenenpuzzels in 1000 stukjes en veel groter.
  • Framepuzzels, ansichtkaartpuzzels, micropuzzeltjes, pocketpuzzels, minipuzzels of kleurplaatpuzzels.
  • Een puzzeldoos met een losse bodem met losse deksel.
  • Een 1000-stukjespuzzel als brievenbuspuzzel die we zelfs nog door de brievenbussen kunnen bezorgen voor u als mailing.
  • Puzzelrelatiegeschenk voor uw gewaardeerde personeel of relaties.

Maar ook los te leveren in een zakje, in een bedrukte puzzelkoker van karton, met een frame er omheen, in een kunststof ’tube’ met een metalen schroefdop of in een speciaal voor u op maat gemaakt doosje of elke denkbare andere verpakking.

Puzzels eigen ontwerp - brievenbuspuzzels

Puzzelbox voor eigen ontwerp puzzels

Ik ben ontzettend trots en enthousiast om aan te kondigen dat we met mijndrukker.nl de samenwerking zijn aangegaan met De Puzzelbox. De puzzelbox is een concept en bedrijf wat ik zelf ooit bedacht en gestart ben. Ik heb dit bedrijf in mei 2022 verkocht maar ik kan nu gelukkig deze samenwerking aankondigen.

De Puzzelbox is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit puzzels in kleinere oplagen, variërend van 20 tot 2000 stuks. Hiermee kunnen wij onze klanten helpen die graag puzzels in kleinere oplagen willen laten ontwerpen. Heb je interesse om een puzzel van eigen ontwerp te laten maken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

© Foto: Fotografie Marco Bakker