Voor- en in samenwerking met Steven Desmet van One Advertising in België maakten we onlangs deze fraaie softcover boeken “Het had Kristof moeten zijn”.

“Het had Kristof moeten zijn” is een verzameling bonte, hilarische, en ontroerende columns waarin acteur Kristof Verhassel centraal staat.

Kristof Verhassel is een Belgische acteur uit Sint-Niklaas. Hij is bekend van de Ketnet reeks Click-Id en bekend omwille van een heleboel gastrollen (Thuis, Wittekerke, Emma, LouiseLouise…).
Op zijn vijftiende begon hij met amateurtoneel in Sint-Niklaas. In 2003 studeerde hij af aan het Conservatorium van gent, Departement Dramatische Kunst, opleiding Drama – Woord.
In het theater speelde hij mee in een aantal producties van theatergezelschappen en Het gevolg en Theater Malpertuis.

“Het had Kristof moeten zijn” (softcover boek) als kerstgeschenk of lekker voor jezelf? Dat kan!
Mail uw naam, adres en aantal exemplaren naar [email protected] en voor je ‘t weet vind je dit door Kristof gesigneerd (Limited Edition) boek in de brievenbus.

#softcoverboek #HethadKristofmoetenzijn #KristofVerhassel #StevenDesmet #OneAdvertising #eigenboeklatenmaken #mijnboeklatenmaken #boekenmaken #boeklatendrukken #boekalskerstgeschenk #boekendrukken #softcoverboeken #boekenmeteenslappekaftlatenmaken