Als het gewenst is of gevraagd wordt tijdens je werk om mondkapjes te dragen, dan kunnen ze maar beter heel comfortabel en zacht zijn en prettig om lang te dragen.

Wij leveren deze wasbare 100% katoenen mondkapjes bedrukt met jouw logo en écht … voor de beste prijzen van Nederland.

mijndrukker.nl Mondkapjes Mondmaskers Face Masks 100% Katoen Cotton Wasbaar met Logo Boon Edam

Kwalitatief Hoogwaardige, Zachte en 100% Katoenen Mondkapjes bedrukt met logo in 1, 2 of meerdere kleuren.

mijndrukker.nl Mondkapjes Mondmaskers Face Masks 100% Katoen Cotton Wasbaar met Logo Boon Edam, verstelbaar.

Deze mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren katoen als basis en bovendien makkelijk verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan een ieders wensen.

mijndrukker.nl Mondkapjes Mondmaskers Face Masks 100% Katoen Cotton Wasbaar met Logo Boon Edam, zachte witte binnenzijde met mogelijkheid tot erin plaatsen van filter

Deze Mondkapjes, Mondmaskers of Face Masks hebben een zachte witte binnenzijde met mogelijkheid tot het erin plaatsen van een extra filter.

De Mondkapjes worden netjes en hygiënisch per stuk verpakt in een gripzakje of seal bag.

De Mondkapjes worden netjes en hygiënisch per stuk verpakt in een gripzakje of seal bag.

Deze Wasbare Katoenen Mondkapjes of Mondmaskers hebben een groot draagcomfort waardoor ze prima en langdurig tijdens je werk of werkzaamheden te dragen zijn.

Deze Wasbare Katoenen Mondkapjes of Mondmaskers hebben een groot Draagcomfort waardoor ze prima en langdurig tijdens je Werk of Werkzaamheden te dragen zijn.

De medewerkers en monteurs van Boon Edam ervaren ze als zeer comfortabel en werken ermee met veel plezier.

De Medewerkers en Monteurs van Boon Edam ervaren ze als zeer Comfortabel en Werken ermee met veel Plezier.

De mondkapjes of mondmaskers in de afbeeldingen leverden wij aan Boon Edam Nederland B.V.
Wereldwijd toonaangevend in draaideuren, beveiligde toegangsproducten en serviceverlening.
De monteurs die op locatie bij hun klanten vaak urenlang per dag actief zijn, wilden zachte en comfortabele mondkapjes.

Hierbij de reactie van Martin Lautenschutz, Operationeel Inkoper bij Boon:
Tijdens de eerste Coronagolf (2020) hebben wij, zoals velen, in allerijl mondkapjes aangeschaft zowel bedrukte als weggooi-exemplaren. Nu met de tweede golf gingen we steeds meer beseffen dat dit voorlopig het nieuwe normaal gaat worden. Mondkapjes worden verplicht, zodoende dat we nu hebben gekozen voor mondkapjes, met logo, maar vooral met de juiste draagcomfort. Ik wil bij deze meedelen dat de keuze voor jullie mondkapje zowel bij de monteur als intern als een grote verbetering wordt ervaren.

Wilt u meer informatie over stoffen mondkapjes, mondmaskers of face masks die heel comfortabel zijn, een prettig draagcomfort hebben, verstelbaar zijn, waarin als extra een filter geplaatst kan worden, die bedrukbaar zijn met uw logo of de door u gewenste tekst en die van stof zijn en uit 100% katoen bestaan?

Neem contact op via ons contactformulier op deze website, chat of app met ons rechtsonder op elke pagina of stuur ons een mail naar [email protected].