Wie kent ‘m niet, die fraai ontworpen Dopper waterfles? En hij is helemaal rondom te bedrukken.

Voor ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) produceerde mijndrukker.nl deze fraaie Doppers, in de kleuren roze en lichtblauw, met een bedrukking die helemaal rondom de fles loopt.

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater. ANT ondersteunt deze duurzame gedachte.

DUURZAME FLES

De Dopper is geboren uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. Geestesvader Merijn Everaarts werkte destijds nog in de eventbranche en zag dagelijks toe hoe festivalbezoekers een spoor van plastic afval – voornamelijk PETflesjes – achterlieten. Zo werd het idee voor een herbruikbare fles geboren, aldus de website van Dopper.

mijndrukker.nl voorbeeld rondom bedrukking roze Dopper

Voorbeeld van een rondom bedrukking voor een duurzame Dopper waterfles.

Op deze wijze kun je het bovenste witte gedeelte van deze duurzame waterfles op fraaie wijze vormgeven.
Doppers kunnen met een afbeelding of logo alleen voor-, of voor en achter of rondom bedrukt worden.

Dit maakt een Dopper voorzien van uw eigen bedrukking of dat voor uw klant een super fraai en duurzame give-away of relatiegeschenk.

Voor meer informatie vraag ons om een geheel vrijblijvend advies voor uw eigen unieke Dopper.
Bel met Ben op 06-53328087 of mail naar [email protected].

Wilt u graag meer weten over duurzame relatiegeschenken of give-aways, raadpleeg dan vooral onze pagina over papieren relatiegeschenken. Die zijn duurzaam en zijn er immers voor elk moment.