Boeken zijn ongekend populair. In deze tijd van een steeds verder toenemende digitalisering blijven de boekenverkopen stijgen.
Een goed boek drukken begint altijd met een goed verhaal … en eindigt met de juiste afwerking!

Een goed boek is ‘beleving’. Een fysiek boek in je handen hebben geeft je ‘een ongekend goed gevoel’.

Een goed boek heeft alles te maken met het maken van de juiste keuzes. De juiste keuze voor formaat, voor het soort omslag, de juiste keuze voor papier voor zowel het omslag als voor het binnenwerk.

Maar een goed boek met de juiste beleving en met het goede gevoel heeft ook een goed einde.
Dat betekent dat de ‘afwerking’ van het boek moet passen bij het verhaal. Bij de boodschap die je wilt vertellen of bij het juiste beleving en het juiste gevoel dat je met het boek wilt opwekken.

Allerlei boeken met elk een eigen unieke manier van afwerking wat ervoor zorgt dat jouw boek veel meer impact heeft.

Kijk eens goed naar de afbeeldingen bij dit blog. Je ziet slechts enkele van de vele mogelijkheden tot afwerking van jouw boek. Deze zijn allen zeer bepalend voor hoe er tegen jouw boek aangekeken wordt. Hoe men het beleeft, hoe het voelt, hoe het over komt of hoe het verkoopt.

Laat je daarom vooral goed adviseren. En laat je helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw boek. Want dit boek maak je waarschijnlijk maar 1 keer.
Hoe is het gevoel dan om er gelijk een heel bijzonder top-boek van te maken waarmee jij bereikt wat je ermee bereiken wilt?

En laten we voor een goed boek nu ook nog eens de allerbeste prijzen bieden die je kunt krijgen!

Bel Ben op 06-53328087 en je ontvangt direct een volledig gratis, vrijblijvend, onafhankelijk en objectief advies wat voor jou boek direct al voordeel oplevert. Ook kan je een mail sturen naar ben@mijndrukker.nl of ons contactformulier invullen.
Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips en adviezen waarmee jij je voordeel gaat doen. Wij gaan je niet spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kunt je ook elk moment weer uitschrijven.
Of volg onze blogs vol ervaring met nuttige weetjes en interessante tips!

Met dank aan Atelier Kloosterman Boekbinders BV / Agia & lith – E.J. Vogelaar voor de mooie collectie boeken met een bijzondere afwerking.