In samenwerking met ER Studio & La – Danse hebben we mee mogen werken, adviseren én sponsoren aan de totstandkoming van de Programmaboekjes voor ‘Mother Nature’ op een toepasselijk en meest ‘natuurlijk’ en ‘milieuvriendelijk’ papier.

250 Leerlingen van ER Studio en La-Danse (Streetdance & Ballet) staan op zondag 9 juni 2019 om 12 uur en om 15:30 uur klaar om op te treden. Er is in de voorafgaande maanden door iedereen hard gewerkt om tot een mooie voorstelling te komen.

Van tevoren is i.s.m. ER Studio & La-Danse goed nagedacht over een juiste papierkeuze voor de Programmaboekjes. Het moest een meest milieuvriendelijk papier gaan worden welke ook de look & feel van een gerecycled of natuurpapier heeft. En daarin zijn we super geslaagd.

Tamira (ER Studio) en Iris (La – Danse) hebben een vriendschap die al bijna 15 jaar duurt en hebben nu besloten hun krachten te bundelen om deze keer samen een voorstelling te maken. Tamira en Iris kennen elkaar vanuit de danswereld waar ze dezelfde streetdanceles volgden. Tijdens de laatste voorstelling in 2016 hebben ze al samen gewerkt. Toen hebben ze het thema ‘museum’ uitgewerkt en het decor en theater gedeeld. Door de verschillende dansstijlen die de beide scholen bieden is er nu een zeer gevarieerde voorstelling ontstaan.

Het thema van deze voorstelling is onze planeet aarde. Moeder natuur neemt het publiek mee in een reis over onze planeet. Ze zal daar het publiek laten genieten van de pure schoonheid die de aarde haar bewoners biedt. Maar ze zal ook laten zien dat er door toedoen van de mensheid veranderingen in het klimaat plaats vinden en schade aangebracht wordt aan de natuur. Moeder natuur heeft de mens niet nodig, maar de mens heeft de natuur wel nodig. Een boodschap om bij stil te staan.