Denk eens aan het laten drukken van een krant.
Dat kan een milieuvriendelijke, goedkope en opvallende manier zijn om je publiek te bereiken en te informeren.

Om een programma te delen, samen met alle info voor een event of festival of om op een leuke en opvallende manier iets te vertellen over je bedrijf of organisatie.

Kranten drukken kunnen we op vele manieren. Van heel hoge oplagen tot kleine oplagen, veel pagina’s of weinig, van groot formaat tot tabloid formaat tot A4 formaat tot heel klein. En op vele papiersoorten, van heel milieubewust op een grijs recycle papier, tot en met een mooie witte variant waarop alles er juist weer wat kleuriger uit komt. Dik krantenpapier of juist heel dun? Voorzien van nietjes? Gelijmd in de rug? Alles is mogelijk om jouw eigen krant te laten maken.

Onze kranten worden in Nederland gedrukt, maar onlangs kreeg mijndrukker.nl dit filmpje toegestuurd vanuit een krantendrukkerij in India waar rotatief kranten worden gedrukt in kleur. Zoals je ziet onder hele andere omstandigheden dan bij ons maar men weet er toch een fraai krantenproduct uit te krijgen.

Wil je vrijblijvend meer informatie over het laten drukken van jouw eigen krant?
Voor je bedrijf, organisatie, event of festival?

Bel Ben op 06-53328087, mail naar [email protected] of chat gezellig verder met ons, rechtsonder op elke pagina van onze website.

Dan praten we samen verder over de vele mogelijkheden waarmee wij je graag verder helpen voor het laten drukken van jouw eigen festivalkrant, evenementenkrant, bedrijfskrant, programmakrant of alle andere fraaie opties die wij voor je in huis hebben.