Zorg dat je opvalt met een visitekaartje dat er anders uit ziet. In een grappige of in een andere vorm.
En bijvoorbeeld groter of juist kleiner dan het visitekaartje van jouw buurvrouw of buurman.

 

Deze leuke gebakken ei-vormige visitekaartjes maakten we voor Bakers & Roasters, in nauwe samenwerking met Nina Quax Creative Studio.
Het gele ei-bolletje is gepreegd waardoor het iets hoger komt te liggen en brengt daarmee een opvallend extra element. Daarna is het visitekaartje gestanst in de gebakken ei-vorm.

Bakers & Roasters is een café in Nieuw-Zeelandse stijl waar wordt geserveerd met een zware dosis Brazilië en heeft twee locaties in Amsterdam.

‘Na een ontmoeting tijdens een avondje uit in West Hollywood, kwamen een jonge Kiwi uit Nieuw Zeeland en een jonge Braziliaanse jongen met het idee dat ze ooit een plek zouden openen, waarbij ze alles wat ze over hun thuisland misten, combineerden: hun moeders koken, hun favoriete straatvoedsel en de lekkerste koffie. Verpak alles met de gastvrijheid die hun moeders hen zo goed hebben bijgebracht en Bakers & Roasters is geboren.’

Een bezoek aan Bakers & Roasters is niet alleen een belevenis en brengt je niet alleen een fantastisch menu, de hele look en feel qua drukwerk, print & in- en outdoor signing, in samenwerking met Nina Quax Creative Studio, is al een lust voor het oog en brengt je een heerlijk gevoel.

Online bezoek je Bakers & Roasters op www.bakersandroasters.com.

Nina Quax Creative Studio is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische vormgevingsconcepten voor o.a. de retail, horeca en mode en beauty-industrie. Je leest erover en ziet er alles van op www.ninaquax.com.

Binnenkort zetten we het totale productieproces van deze leuke visitekaartjes online voor je. Je kunt dan middels een video zien hoe deze grappige ei-vormige kaartjes worden gemaakt.